TOBB ARENA SØR (TILLER): En tett og jevn batalje mot Ranheim tippet Tillers favør tirsdag kveld.

16-åringene Synne Bye-Andersen (t.v.) og Hege Snåsøy Hovdahl sørget for den forløsende 2-0-scoringen rett før slutt.

Og det måtte et volleytreff fra en 16-åring til for å roe ned nervene rett før slutt.

Men aller først må vi ta starten, selvfølgelig, for den var solid.

Første omgang var ikke en gang fem minutter gammel da Sandra Aardahl Gulstad spurtet fra alt og alle på høyresiden, skjærte innover og hamret inn 1-0 i lengste hjørne. Knallhardt og utagbart.

En deilig start av hjemmelaget.

Men det som var deilig gikk over til å bli vanskeligere etter at Victoria Sande Petersen headet i nettveggen på Kaisa Øien Aunes innlegg, for Ranheim var gode og kom mer inn i kampen.

Halvveis i omgangen måtte det en solid redning av keeper Marthe Jakobsen til for å unngå utligning, og Gulstad kunne ha doblet ledelsen like før pause, men også Ranheims sisteskanse var god da hun reddet forsøket fra kloss hold.

Superduoen Bye-Assist og Hege(rberg)

Rett etter sidebytte smalt det så høyt at høstløvet føyk ned fra trærne, da Louisa Stuedahl hamret et skudd fra 20 meter kontant i tverrliggeren.

Dog var dette den største muligheten i løpet av de neste minuttene. Ranheim skapte heller ikke stort framover, men de hadde ballen en god del.

Gjestene fra fjæra hadde flere småskumle hjørnespark, men både Jakobsen og et solid Tiller-forsvar med Olsen-tvillingene i spissen klarte å rydde unna.

Kampen bølget frem og tilbake i sluttminuttene, selv med Tiller som det førende laget, og i det klokka skulle passere 85 minutter, eksploderte TOBB Arena Sør i jubelrus.

Flotte kombinasjoner på høyresiden endte med at Synne Bye-Andersen, assistdronninga kronet av seg selv, fant Hege(rberg) Snåsøy Hovdahl med et fantastsisk innlegg. Fra ti meter banket hun like så greit til på hel volley og klink kontant i mål til 2-0.

Neste kamp er borte mot serieleder Verdal mandag 17. september kl.20.00.