Kategori

Mikael signerte proffkontrakt

Postet av Marius L. Larsen den 7. Sep 2018

Mikael Tørset Johnsen (18) blir proff i Rosenborg.

Mikael i aksjon i en G14-seriekamp mot Orkanger på daværende Tonstad kunstgress i 2014.


Tiller Idrettslag Fotball er stolte over at sin egen Mikael Tørset Johnsen har skrevet under en proffkontrakt med Rosenborg Ballklub.

18-åringen er oppvokst 900 meter unna TOBB Arena Sør, og spilte aldersbestemt fotball i Tiller IL frem til 2015, da han signerte for Norges beste lag.

– Det er veldig gøy og noe jeg har drømt om hele livet. Jeg er fra Tiller og det er i tillegg den største klubben i Norge, så det er veldig stort å signere proffkontrakt med Rosenborg, sier Johnsen til RBK.no.


Vender tilbake til Tiller på mandag?

Midtbanespilleren har spilt mange av Rosenborg andrelags kamper i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) denne sesongen, og vil fortsatt være tiltenkt denne arenaen samtidig som hospitering opp til A-laget vil være nærmere enn noen sinne.

Faktisk kan Mikael returnere til TOBB Arena Sør for første gang i kampsammenheng siden han meldte overgang til de hvite- og sortkledde.

Førstkommende mandag (10. september) kl.17.45 er Tillerbyen, fra neste år Tiller, vertskap i møtet med Rosenborg 2 i den 19. serierunden, der Mikael sannsynligvis vil stå på motsatt banehalvdel.


Mikaels to år eldre bror, Dennis, lever for øyeblikket proffdrømmen i den nederlandske storklubben Ajax.


Vi gratulerer Mikael med et nytt stort steg i karrieren!

Mikael mot kaptein Magnus Bjerke i Tillerbyen, fra neste år Tiller, i vårens serieoppgjør på Lerkendal. På mandag kan de møtes igjen på TOBB Arena Sør.


Mikael mot Oskar Stølan i Tillerbyen, fra neste år Tiller, i vinterens treningskamp i Abrahallen. På mandag kan de møtes igjen på TOBB Arena Sør.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.