J17: Tiller 5 - 3 Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 15. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): J17-1 startet høsten med en målrik kamp mot Steinkjer tirsdag kveld.

Siri Oline Berg-Johansen (i midten) var tilbake med to scoringer etter en skadeplaget vårsesong.

I det som er en hektisk førsteuke for mange blå lag, fortsatte J17-1 seiersrekken i 0. divisjon i møtet med Steinkjer, men det skulle bli langt fra enkelt.

Etter bare fire minutter sendte Louisa Stuedahl Tiller i føringen med et lekkert frispark som gikk rett i mål fra hjørnet av 16-meteren, men nøyaktig det samme (!) gjorde Steinkjer tre minutter senere, og dermed 1-1.

Men Tiller tok tilbake ledelsen kort tid senere. Siri Oline Berg-Johansen var dyktig og iskald da hun satte ballen rolig og kontant i mål fra svært skrått hold, og plutselig sto det 2-1 i målprotokollen.

Nok en gang var Stuedahl fremtreden etter 24 minutter, da hennes hjørnespark gikk rett i tverrliggeren før Berg-Johansen styrte inn 3-1 fra kloss hold.

Spenning mot slutten

Steinkjer var slettes ikke ufarlige i sine angrep, men et godt Tiller-forsvar holdt unna det som kom imot før pause.

Og da Stuedahl sendte Tiller i en 4-1-ledelse på et fantastisk skudd i lengste hjørne fra 15 meter rett etter sidebytte, trodde de fleste på TOBB Arena Sør at denne kampen var punktert.

Det var derimot ikke helt riktig.

I løpet av tre korte minutter var plutselig Steinkjer med i kampen om alle poengene igjen. Først var det en suser av et direkte frispark som ble hamret i mål fra 20 meter, før et langskudd snek seg i nærmeste hjørne til 3-4.

Men Tiller hadde ingen planer om å få en utligning i fleisen.

Umiddelbart etter avspark stormet blåtrøyene i angrep, og en livlig Synne Bye-Andersen ble sendt alene med keeper. Der gjorde vingen ingen feil, og chippet inn 5-3 fra nært hold.

Hjemmelaget holdt unna i sluttminuttene, og kunne dermed juble over en flott start på årets høstsesong.

PS! Lagets nye spillere Marie Schult Optun og Susanne Maduga (begge fra Gimse IL) fikk sin seriedebut for Tiller denne kvelden. Vi ønsker begge velkommen i helblått!

Neste seriekamp for J17-1 er borte mot Charlottenlund torsdag 23. august.

I mellomtiden skal laget delta på HamKam Talent Cup i helga.

J17: Tiller IL 5 (3) - (1) 3 Steinkjer FK
1-0 Louisa Stuedahl 4'