Kategori

Høstsesongen starter søndag

Postet av Marius L. Larsen den 10. Aug 2018

Kvinner, G16 og herrer sparker i gang årets høstsesong. Husk toppkamp på lørdag!

G16-1 avsluttet våren med avdelingsseier. Nå venter tøffere kamper i OBOS-cup og en spisset 1. divisjon.


De blåkledde fra Tillerbyen har ennå ikke begynt på skolen igjen eller kommet tilbake fra sommerferie, men fotballsesongen ruller videre.

På søndag sparkes høsten i gang med de første offisielle kampene, og det er kvinner-1 som åpner høstsesongen med et bortemøte med Tynset kl.14.00 på søndag. Dette ser ut til å bli årets tøffeste kamp så langt for vårt unge kvinnelag, men blåtrøyene har overrasket før.

Kl.16.00 spiller G16 mot Hitra på bortebane i sluttspillet i OBOS-cup, mens herrer-1 er vertskap for Jonsvatnet kl.20.00 på TOBB Arena Sør.

På mandag starter en hektisk periode med svært mange kamper både hjemme og borte, der G13, J14 og G19 spiller sluttspillkamper i OBOS-cup før kvelden rundes av på TOBB Arena Sør kl.20.00 med et serieoppgjør mot Oppdal for J17-2. 


Toppkamp lørdag

Allerede lørdag ettermiddag er det en aldri så liten toppkamp på TOBB Arena Sør. Tillerbyen, fra neste år Tiller, tar imot serieleder Byåsen TF kl.16.00, og dette er ventet å bli et høyinteressant oppgjør i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon).

Tillerbyen har ikke tapt på sju kamper, det eneste laget i serien, og det er nå bare seks poeng opp til toppen av tabellen.

Gutta kommer fra en knallsterk 7-0-seier over Levanger 2, og kan Niklas Iversen, Sindre Olufsen og Ronaldo levere nok en stor prestasjon?

Ta turen til TOBB Arena Sør du også - det er gratis inngang for alle!


Høstens 'hashtag' slippes over helga

Som alltid foran hver sesong (vår og høst, red. anm.), har de blåkledde fra Tillerbyen lagt opp til en ny hashtag (emneknagg på norsk) i sosiale medier.

I vår var det sentrale #BestSammen, og den slo godt an blant det generelle publikum. For årets høstsesong har mediaavdelingen tøyd strikken, men er det langt nok?

Hva høstens offensive hashtag er, avslører vi rett over helga...


Se oversikt over alle Tiller-kamper her (velg datoer for visning).Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.