Kategori

To lag til A-sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 1. Aug 2018

EKEBERGSLETTA (OSLO): Tiller har to lag til A-sluttspill og ett til B-sluttspill i Norway Cup.

J19 jubler over en knallsterk innledende runde. Nå venter adskillig vanskeligere kamper.


De blåkledde fra Tillerbyen har virkelig bevist at lagmoral står øverst på agendaen i hovedstaden, der våre tre lag har kjempet med nebb og klør for hverandre i jakten på tre poeng og avansement.

G17 spilte en gruppefinale mot Drøbak-Frogn tirsdag ettermiddag, og blåtrøyene var ikke vonde å be når det sto om et A-sluttspill. Mål fra Magnus Kristoffersen (2) og Andreas Fredagsvik Tran sørget for en solid 3-0-seier og dermed puljevinnere i en svært tøff gruppe.

G19 var avhengig av et annet resultat for å komme til A-sluttspill på tirsdag. Dagen etter TV-kampen mot Baune, som for øvrig endte med et forsmedelig 2-0-tap, skulle derimot bli lysere. Mål fra kaptein Tobias Aavik sikret en deilig 1-0-seier, men laget endte på 3. plass og dermed blir det B-sluttspill fra onsdag.


Se flere bilder fra Norway Cup på vår Facebook-side.


Ingen baklengsmål for J19

J19 hadde fått en solid start med 4-0-seier over KFUM Oslo på mandag, og en knalltøff tirsdag startet med en like stor seier over Haramsøy/Nordøy.

Med så å si sikret plass i A-sluttspillet allerede før kampen mot Eikelandsfjorden tirsdag kveld, sto det om å vinne pulja. Og der fikk Tiller en kanonstart etter bare 20 sekunder da Celine Kleiven Vevle fikset 1-0, og to minutter senere doblet hun ledelsen.

To fantastiske langskudd fra Victoria Berge og Sandra Aardahl Gulstad samt en iskald avslutning fra Stine Holstad Vigtil sørget for en 5-0-ledelse til pause. Straffescoring fra Tiril Olsen og nytt 'lårmål' fra søster Marita økte ledelsen ytterligere, før Kaisa Øien Aunes langskudd fastsatte sluttresultatet til 8-0.


G19 først ut

G19 er dermed det eneste Tiller-laget som spiller onsdag, mens G17 og J19 får en pust i bakken og fridag, ettersom deres første utslagsrunde spilles torsdag.

I skrivende stund, onsdag kl.01.42, har vi ikke klart å skaffe en oversikt over eventuelle TV-kamper, men vi jobber med saken. Denne artikkelen vil dermed bli oppdatert i løpet av onsdag ettermiddag.

Oppdatert onsdag:
Ingen av de nevnte kampene vil bli vist på TV eller nett-TV.


Slik starter sluttspillet:

Onsdag:
kl.15.30 B16-delsfinale G19 Tiller 0 - 5 Melhus

Torsdag:
kl.13.45 A8-delsfinale G17 Tiller 3 - 1 Harstad (direkte på Twitter)
kl.18.45 A8-delsfinale J19 Tiller 1 - 0 Utleira 2 (direkte på Twitter)


Dersom G19 vinner på onsdag, spiller de neste kamp torsdag formiddag.

G17 og J19 spiller eventuelle kvartfinaler på fredag.

Se oppdatert oversikt her.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.