Kategori

To lag til A-sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 1. Aug 2018

EKEBERGSLETTA (OSLO): Tiller har to lag til A-sluttspill og ett til B-sluttspill i Norway Cup.

J19 jubler over en knallsterk innledende runde. Nå venter adskillig vanskeligere kamper.


De blåkledde fra Tillerbyen har virkelig bevist at lagmoral står øverst på agendaen i hovedstaden, der våre tre lag har kjempet med nebb og klør for hverandre i jakten på tre poeng og avansement.

G17 spilte en gruppefinale mot Drøbak-Frogn tirsdag ettermiddag, og blåtrøyene var ikke vonde å be når det sto om et A-sluttspill. Mål fra Magnus Kristoffersen (2) og Andreas Fredagsvik Tran sørget for en solid 3-0-seier og dermed puljevinnere i en svært tøff gruppe.

G19 var avhengig av et annet resultat for å komme til A-sluttspill på tirsdag. Dagen etter TV-kampen mot Baune, som for øvrig endte med et forsmedelig 2-0-tap, skulle derimot bli lysere. Mål fra kaptein Tobias Aavik sikret en deilig 1-0-seier, men laget endte på 3. plass og dermed blir det B-sluttspill fra onsdag.


Se flere bilder fra Norway Cup på vår Facebook-side.


Ingen baklengsmål for J19

J19 hadde fått en solid start med 4-0-seier over KFUM Oslo på mandag, og en knalltøff tirsdag startet med en like stor seier over Haramsøy/Nordøy.

Med så å si sikret plass i A-sluttspillet allerede før kampen mot Eikelandsfjorden tirsdag kveld, sto det om å vinne pulja. Og der fikk Tiller en kanonstart etter bare 20 sekunder da Celine Kleiven Vevle fikset 1-0, og to minutter senere doblet hun ledelsen.

To fantastiske langskudd fra Victoria Berge og Sandra Aardahl Gulstad samt en iskald avslutning fra Stine Holstad Vigtil sørget for en 5-0-ledelse til pause. Straffescoring fra Tiril Olsen og nytt 'lårmål' fra søster Marita økte ledelsen ytterligere, før Kaisa Øien Aunes langskudd fastsatte sluttresultatet til 8-0.


G19 først ut

G19 er dermed det eneste Tiller-laget som spiller onsdag, mens G17 og J19 får en pust i bakken og fridag, ettersom deres første utslagsrunde spilles torsdag.

I skrivende stund, onsdag kl.01.42, har vi ikke klart å skaffe en oversikt over eventuelle TV-kamper, men vi jobber med saken. Denne artikkelen vil dermed bli oppdatert i løpet av onsdag ettermiddag.

Oppdatert onsdag:
Ingen av de nevnte kampene vil bli vist på TV eller nett-TV.


Slik starter sluttspillet:

Onsdag:
kl.15.30 B16-delsfinale G19 Tiller 0 - 5 Melhus

Torsdag:
kl.13.45 A8-delsfinale G17 Tiller 3 - 1 Harstad (direkte på Twitter)
kl.18.45 A8-delsfinale J19 Tiller 1 - 0 Utleira 2 (direkte på Twitter)


Dersom G19 vinner på onsdag, spiller de neste kamp torsdag formiddag.

G17 og J19 spiller eventuelle kvartfinaler på fredag.

Se oppdatert oversikt her.


Forza Tiller!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline