Tiller 0 - 1 Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinnelaget tapte toppoppgjøret på hjemmebane.

"Close, but no cigar" for Ina Sofie Rokne og resten av Tiller mot Verdal mandag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet litt rotete under vinterlige forhold på TOBB Arena Sør, der gjestene fra Verdal var mer på hugget til å begynne med.

Dog var det hjemmelaget som fikk den første store muligheten. Sandra Aardahl Gulstad fosset fremover og innover mot 16-meteren og la ut femogførti til Victoria Sande Petersen, men styringen skled av foten og snek seg like utenfor mål.

Deretter må vi faktisk helt til det 34. spilleminutt før neste store sjanse, da Verdal skjøt et frispark i tverrligger, selv om Tiller-keeper Marthe Jakobsen hadde god kontroll på forsøket.

En tett og jevn omgang med mange tøffe dueller nærmet seg slutten, og da fikk Tiller to store sjanser med få sekunders mellomrom.

Først skjøt Sande Petersen utenfor etter å ha kommet alene med keeper, og deretter gjorde Mia Bjerkan det samme fra 18 meter etter at Sande Petersen vant en duell med keeper.

Maktet ikke å utligne

Andre omgang startet dessverre i feil ende.

Før to minutter var spilt scorte Verdal litt ut av ingenting, da Tiller ikke var påskrudde og plutselig kom gjestene alene med keeper og satte inn 0-1.

Tiller ga seg derimot ikke, men forsøk fra Bjerkan, Sande Petersen og Gulstad ville ikke innenfor stengene.

Verdal hadde en gyllen mulighet til å punktere kampen 13 minutter før full tid, men skuddet fra ti meter ble reddet av Jakobsen på mesterlig vis.

Hjemmelaget satte inn en sluttspurt, men de klarte ikke å true Verdals keeper nevneverdig i det klokka tikket mot full tid.

Tiller gikk dermed på et sjeldent hjemmetap i seriesammenheng denne mandagskvelden.

Neste oppgjør for denne gjengen er i J19-NM torsdag kl.17.30 borte mot Strindheim.

PS! Stine Holstad Vigtil fikk sin Tiller-debut etter overgang fra Byåsen KF. Velkommen til oss, Stine! Full nyhetssak kommer tirsdag kveld.