Kategori

Samkjører publisering

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2018

Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb samarbeider tett på nett før Breddekampen.

Tillerbyen som bydel er klare for storkamp. Foto: Norsk Toppfotball.


De blåkledde fra Tillerbyen vil bli vist fram for en hel nasjon søndag 27. mai kl.15.00, da Tillerbyen tar imot Melhus i Breddekampen på TOBB Arena Sør.

Den sjuende serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 vises direkte på Eurosport Norge med Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal som kommentatorer, og selv med kampen som hovedrett, vil det også bli noen desserter i form av spennende konkurranser som vil bli offentliggjort senere.

På bakgrunn av at Tillerbyen fra 1. januar 2019 vil bli en del av Tiller Idrettslag igjen, er det i beste interesse å samkjøre tekstinformasjon som går ut på hjemmesider og i sosiale medier i forbindelse med denne kampen.

Dette betyr at forhåndsreportasjer og etter kamp-saker vil bli publisert både på tillerfotball.no og tillerbyenfk.no, med deling på de respektive klubbers sosiale medier.

I tillegg vil Tillerbyen ta i bruk emneknaggen "ForzaTiller" i alle sammenhenger rundt denne kampen, samtidig som de vil bruke Tiller Fotballs grafikk under direkteoppdateringer på Twitter.


Nok en gang skal vi vise at vi er #BestSammen, og vi gleder oss til storkamp på TOBB Arena Sør!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline