J16: Tiller 3 - 1 Orkla 2

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): J16-laget fortsatte i sitt sedvanlige vinnerspor da de befestet sin posisjon på toppen av tabellen onsdag kveld.

Julie Lossius Aalberg jubler for scoring sammen med Thea Mortensen. Foto: Marius L. Larsen.

Det tok ikke mange minutter før hjemmelaget fikk nettkjenning. Etter et bra angrepsspill fikk Thea Mortensen til slutt ballen på 16 meter, og hun klinket inn 1-0 til blåtrøyene.

Få minutter senere fikk Julie Lossius Aalberg en dobbelsjanse, men klarte ikke å doble ledelsen fra kloss hold.

Heldigvis fikk hun sin revansje seks minutter før pause, da hun kom alene med keeper etter en god bakromspasning. Lossius Aalberg tuppet ballen elegant forbi sisteskansen og i mål fra 12 meter til 2-0, men rett etterpå reduserte imidlertid gjestene fra Orkdal alene med Tiller-keeper Hedda Kolstad.

Sara Bye-Andersen økte ledelsen til 3-1 sju minutter ut i andre omgang, og selv om Tiller hadde flere store muligheter til å dra ifra, endte det til slutt med 3-1-seier og tre nye poeng til de blåkledde fra Tillerbyen.

J16: Tiller IL 3 (2) - (1) 1 Orkla FK 2
1-0 Thea Mortensen 7'
2-0 Julie Lossius Aalberg 34