G14: Tiller 3 - 1 Sjetne

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tiller snudde kampen mot Sjetne og vant lokaloppgjøret 3-1 tirsdag kveld.

Even Segtnan (midten) feirer utligningen med sine lagkamerater. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en mindre god start på kampen, da Sjetne straffet hjemmelaget og satte inn 0-1 på sin første sjanse alene med Tiller-keeper Joakim Berg Vårhus før sju minutter var spilt.

Tiller fortsatte uansett med sitt sedvanlige gode angrepsspill, men det ville seg ikke foran mål i første omgang.

Andre omgang åpnet derimot perfekt, da et innlegg fra høyre fant Even Segtnan i feltet, som fikk inn den etterlengtede utligningen til 1-1.

Tomålsscorer Brun-Blåbærvik

Tiller presset på i minuttene som kom, og ni minutter senere fikset Sondre Brun-Blåbærvik 2-1 nærmest på egen hånd, da han smalt inn et knallhardt skudd høyt i nærmeste hjørne fra bortimot død vinkel.

Sjetne var på noen visitter, men klarte aldri å true blåtrøyene nevneverdig.

I stedet blåste Tiller lufta ut av de burgunderkledde fra Sjetnemarka, da Brun-Blåbærvik var sist på ballen da han kranglet inn 3-1 på et hjørnespark etter 56 minutter.

Vertskapet hadde flere store sjanser alene med Sjetnes sisteskanse i sluttminuttene, men sistnevnte hindret flere scoringer.

G14: Tiller IL 3 (0) - (1) 1 Sjetne IL