G16: Vestbyen 7 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mai 2014

HAMMERSBORG KUNSTGRESS (VESTBYEN): G16-laget fikk det tøft mot Vestbyen mandag kveld.

G16-laget må vente på sin første seier for sesongen. Arkivfoto.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk et mål i sekken før 10 minutter var spilt, men Sander Schjefstad utlignet til 1-1 alene med keeper i angrepet rett etterpå.

Et litt mer friskere hjemmelag tok ledelsen igjen etter 22 minutter, før de økte ledelsen til 3-1 fem minutter før pause.

Tiller var mer konsentrerte i det de foretok seg i starten av andre omgang, men selv om tendensene var der, uteble de store sjansene.

I stedet var Vestbyen dødelig effektive og punkterte kampen fullstendig mellom det 60.- og 66. spilleminutt. Tre raske scoringer, inkludert et straffespark, førte til 6-1 i målprotokollen.

Tiller-keeper Eirik Alstad gjorde alt i sin makt for å hindre en verre realitet med blant annet flere dobbelredninger, men på overtid fastsatte de mørkeblå sluttresultatet til 7-1.

G16: Vestbyen IL 7 (3) - (1) 1 Tiller IL