J17: Charlottenlund 2 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Apr 2018

CHARLOTTENLUND KUNSTGRESS (CHARLOTTENLUND): Tiller kjempet seg til et fortjent og verdifullt poeng i en vindfull affære lørdag formiddag.

14-årige Hedda Stuedahl-Karlsen utlignet til 2-2 helt på tampen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på oppgjøret mot hjemmesterke Charlottenlund. Etter bare to minutter lå ballen i feil mål, da vertene scorte fra ti meter etter et pent oppbygd angrep.

Etter 18 minutter kunne det gå fra vondt til verre, men en mesterlig strafferedning fra Tiller-keeper Tuva Wessel Tvervåg hindret et nytt baklengsmål.

Det var liten tvil om at værforholdene preget kampen, og ingen av lagene skapte noen nevneverdige målsjanser opp mot pause.

I andre omgang så det mørkt ut for poeng da hjemmelaget økte ledelsen med et smart skudd fra skrått hold etter 66 minutter, men så våknet tigrene fra sørsida.

Fem minutter senere kom Synne Bye-Andersen alene med keeper, rundet sisteskansen og satte ballen enkelt i mål med en flott redusering til 2-1.

Og kronen på verket, prikken over i-en og kall-det-hva-man-vil kom fire minutter før slutt. 14-årige Hedda Stuedahl-Karlsen, i sin J17-debut, sendte Tiller i en eksplosiv jubelrus da hun utlignet til 2-2 ved å sette ballen iskaldt forbi keeper og i mål.

Denne scoringen sørget dermed for at et fortjent poeng ble med hjem til TOBB Arena, og dermed har det unge J17-laget fått en god start på årets 0. divisjonssesong med fire poeng på to kamper, ett mer enn starten på fjoråret.

J17: Charlottenlund SK 2 (1) - (0) 2 Tiller IL