Arkiv: Tiller 1 - 2 Sjetne

Postet av Marius L. Larsen den 26. Apr 2014

(arkiv) TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): A-laget tapte seriepremieren mot Sjetne lørdag ettermiddag, men vant folkefesten på tribunen.

Kevin Karlsen og Daniel Halgunset i duell på en corner. Foto: Robert Magnussen v/Nidaros Foto

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen i offensiv stil foran nærmere 250 tilskuere på Tonstad kunstgress denne ettermiddagen, og publikum fikk se at hjemmelaget presset Sjetne i åpningsminuttene.

Men da Tiller ikke fikk ballen i mål, ble de straffet av Sjetne etter 29 minutter. En corner havnet bak i feltet, som Ludvig Klingenberg fikk headet mot mål, der Sindre Ollestad stusset inn 0-1 fra kloss hold.

Tre minutter senere fikk vertene endelig ballen i mål. Et godt slått hjørnespark fra Fredrik Schevig fant Stian Mathisen Myrbekk som sendte ballen videre til Kevin Karlsen, som igjen stanget ballen i mål fra to meters hold.

Men blåtrøyene fikk nok et dødballmål imot. Et perfekt slått frispark fra Eskil Koren fant en stupende Espen Mathiassen på åtte meter, som headet inn 1-2 fem minutter før pause.

Udyktighet siste tredjedel

Etter hvilen prøvde Tiller å nullstille seg, og flere sjanser ble skapt, men de var litt for udyktige foran motstanderens mål.

Myrbekk fikk en opplagt scoringsmulighet kvarteret ut i andre omgang, men fra fem meter gikk skuddforsøket utenfor.

Halvveis ut i omgangen ropte blåtrøyene på straffespark, da en ball spratt i en utstrakt Sjetne-arm, men de fikk ikke gehør av dommertrioen. Eirik Johansen fikk til slutt ballen i samme situasjon, men klarte ikke å den mot mål.

Sjetne var også farlige på sine overganger, men heller ikke gjestene i burgunder klarte å skape de helt store mulighetene.

Kampen ebbet dermed ut i et 2-1-tap for de blåkledde i det varme vårværet på Tonstad kunstgress.