Gull i Selbu

Postet av Marius L. Larsen den 18. Mar 2018

Tiller vant det største troféet i B. Langseth Arena, og det gikk på skinner i OBOS Cup. Slik var Tiller-helga:

Pokaljentene i Selbu.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en herlig start på helga med en sterk 7-3-seier over Heimdal i OBOS Cup G13 9er, og denne turneringen ser ut til å gjøre blåtrøyene godt.

Lørdagens G15-kamp ble gjennomført med strålende angrepsfotball og knallsterkt forsvarsspill som førte til en stor 11-1-seier over Leinstrand, og søndagen ble avsluttet med nok en trepoenger.

Vårt herrelag møtte Buvik sin andre kamp i OBOS Cup, og selv om gultrøyene reduserte i første omgang, var det Brage Rimols volleytreff rett før pause "alle" snakket om. Tiller ledet 3-1 halvveis etter tidlige scoringer fra brødrene Morten og Marius Modalsli Torset.

Buvik reduserte på straffespark tidlig i andre omgang, men Sander Jenssen økte ledelsen på ny før Buvik fastsatte sluttresultatet til 4-3 i favør Tiller.

Samtlige nevnte kamper skulle egentlig ha vært spilt på TOBB Arena, men grunnet en kaldere vinter og sen brøyting, ble kampene spilt på henholdsvis Heimdal kunstgress, Tempe kunstgress og Da-Tel Arena 2 (Buvika).

"Der ingen skulle tru at nokon kunne Selbu"

Tiller beveget seg også innendørs denne helga.

I B. Langseth Arena Cup i Selbu deltok blåtrøyene med to lag i J17-klassen. Cupen ble spilt i en innendørs kunstgresshall, der lagene spilte med seks utespillere og en keeper.

Begge våre lag fikk få problemer i gruppespillet, og sluttspillet skulle også bli helblå. Tiller 1 møtte Tiller 2 i semifinale, etter at sistnevnte måtte gjennom en kvartfinale først.

I semifinalen var Tiller 1 sterkest, og de skulle gå hele veien. I finalen beseiret de Sverre 5-0, og om ikke det var nok, ble det også bronsepokal på Tiller 2, da de slo Trond 2-0 i kampen om tredjeplassen.

J17-spiller Siri Oline Berg-Johansen deltok ikke på denne turneringen, ettersom hun fikk sine første landskamper - og -mål (!) - da hun var med å vinne UEFA Development Tournament.

Vi gratulerer våre spillere med både bronse og gull!