J16: Tiller 6 - 1 Hitra

Postet av Marius L. Larsen den 24. Apr 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): En særdeles god oppvisning endte med seks mål og tre poeng i seriepremieren for J16-laget tirsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen seiret i den første J16-kampen på nesten seks år, og det var hjemmelaget som tok kommandoen fra start.

Den første nettkjenningen kom etter 20 minutter, da Laura Gashi ble felt inne i 16-meteren og dommeren pekte på straffemerket. Kaptein Tonje Gravdal var sikker i sin sak og sendte Tiller i føringen.

Ni minutter senere doblet Julie Lossius Aalberg ledelsen til 2-0 fra kloss hold, etter målgivende pasning fra Gashi.

Assistenten Gashi ble ikke lenge etterpå også målscorer på et lekkert skudd fra 18 meter i bue over keeper og i mål, før Kathrine Langen sendte Tiller til pause med 4-0..

Fortsatte å score

Festfotballen i første omgang fikk seg en liten brems i andre, da Hitra reduserte til 4-1 på et godt plassert skudd alene med Tiller-keeper Hedda Kolstad.

Men Tiller og Lossius Aalberg responderte nesten umiddelbart, da sistnevnte var først på returen fra Hitras keeper og satte inn 5-1.

Thea Mortensen fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 6-1 med et smart skudd i lengste hjørne åtte minutter før full tid.

J16: Tiller IL 6 (4) - (0) 1 Hitra FK
1-0 Tonje Gravdal (str.) 20'
2-0 Julie Lossius Aalberg 29'
3-0 Laura Gashi 32'
4-0 Kathrine Langen 36'