G16: Tiller 3 - 3 Sjetne

Postet av Marius L. Larsen den 24. Apr 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tiller ledet to ganger, men klarte ikke å få med seg tre poeng i lokaloppgjøret mot Sjetne tirsdag kveld.

De blåkleddes beste G16-spillere fikk en solid start på kampen med to straffesparkmål fra Namo Zengana etter henholdsvis sju og tolv minutter, men ledelsen ble utlignet på like mange minutter ikke lenge etterpå, da egen sløvhet i egen 16-meter førte til 2-2.

Begge lag hadde gode muligheter til å gå opp i ledelsen før pause, men lagene var like langt etter 40 minutter.

Etter noen jevne minutter der spillet var på begge banehalvdeler, fant Elias nettmaskene kvarteret før full tid, da han iskaldt satte ballen forbi keeper fra skrått hold til 3-2.

Men kun to minutter senere utlignet Sjetne igjen, da de var først på innlegget på et frispark fra høyresiden.

Flere nettkjenninger ble det ikke, og Tiller tok dermed årets første poeng i 2. divisjon avdeling 2 vår, foran en god del tilskuere i nabomøtet på Tonstad kunstgress.

G16: Tiller IL 3 (2) - (2) 3 Sjetne IL
1-0 Namo Zengana (str.) 7'
2-0 Namo Zengana (str.) 12'