Kategori

Solid start i OBOS Cup

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mar 2018

Det var mange Tiller-lag i aksjon i helga.

G19-spillere før kampstart mot Tangmoen. Foto: @tiller_g19 på Instagram.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde helgas planer klare da fredagen ble inntruffet, og totalt var det sju kamper som sto i oversikten, der fem av dem var i OBOS Cup.

Først ut var J14 i aksjon mot Sjetne lørdag ettermiddag på Tempe kunstgress, og i første runde måtte lagene se seg fornøyd med 1-1 og ett poeng hver.

På samme bane litt senere møtte G19 Tangmoen til "hjemmekamp" i samme turnering, og der vant Tiller 3-1 etter scoringer av Erik Arntsberg, Tobias Aavik og Andreas Fredagsvik Tran. Blåtrøyene topper dermed tabellen med seks poeng på to kamper, etter at de også beseiret Hegra 4-0 tre dager tidligere.


Fra Frøya med seks poeng

På søndag skulle det egentlig være fem oppgjør, men NM J19-kampen mot KIL/Hemne ble satt til en 3-0-seier på walkover.

Etterpå var det duket for to kamper i Frøya Storhall. Først ut var G15s åpningskamp i OBOS Cup mot Hitra, og de fikk en perfekt start med en sterk 6-3-seier.

Deretter var det G14s tur å møte hitterværingene i samme turnering, og i sin andre gruppespillkamp fikk de sin revansje fra det knepne 1-0-tapet for Freidig få dager i forveien. Denne gang var det Tiller sin tur å vinne 1-0, etter en scoring rett før pause.

Helgas siste OBOS Cup-kamp var i kvinneklassen, der Tiller reiste til Egge. '01-årgangen fikk et tøft møte med seniorfotballen, da de måtte se seg slått 8-0.

Midt i mellom alle cupkampene, spilte herrelaget treningskamp mot Astor ettersom deres OBOS Cup-kamp mot Neset ble flyttet i siste liten. Herrene slo Astor hele 7-1 etter scoringer av Marius Torset (2), Morten Torset, Mohammedin, Bjørn Tore Clausen, Erik Pedersen og ett selvmål.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline