Kategori

- Vi gleder oss ekstremt

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jan 2018

Fjernvarmecupen 2018 går av stabelen i dag, fredag 5. januar, og en hel klubb strutter av forventning.

En sedvanlig blid turneringsleder Tore Kristiansen. Til venstre er en linsesky Martin Vårhus Thrana. Foto: Marius L. Larsen (2017).


De blåkledde fra Tillerbyen arrangerer en innendørsturnering i januar måned for 22. året på rad i år, og klubben som var først ute i Trøndelag med å implementere futsalreglene, ser frem til å ta imot de 347 lagene som er påmeldt fordelt på tre helger og i tre haller.

Turneringsleder Tore Kristiansen forteller om noen hektiske dager i forkant av første spark - noe som slettes ikke er uvanlig, skal vi tro den mangeårige Tiller-ildsjelen.

- Det er alltid noen utfordringer med å få ting til å gå opp når vi arrangerer cup rett over nyttår, så vi har jo jobbet endel med logistikken i romjula. Men det er mange personer som bidrar til at også årets turnering blir en fantastisk opplevelse for alle involverte, forteller Kristiansen før han legger til:

- Årets påmelding ligger stabilt i forhold til fjoråret, og det er gledelig å se. Det betyr at Fjernvarmecupen har en stor status blant lagene, og nå kan vi nesten ikke vente med endelig å komme i gang.

Kristiansen håper på mange mål og godt spill i riktig sportsånd, og innrømmer at han har store forventninger til det som skal skje på parketten.

- Det er morsomt å se at det også er mange lag blant de eldste klassene som velger å delta på Fjernvarmecupen, og med mange yngre lag i tillegg, vil dette bli en sportslig suksess. Vi gleder oss ekstremt mye til å ta imot spillere, trenere, dommere og ikke minst publikum til forrykende cuphelger, sier turneringslederen.


Husk å følge Fjernvarmecupen på Facebook og Instagram!

Se kampoppsettet for helg 1 her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.