Aktiviteter i uke 1 + litt info

Postet av Gutter 2004 den 31. Des 2017

Da er vi i gang med en ny sesong. I perioden fremover skal vi i utgangspunktet trene 4 ganger i uka - 2 ute på Tempe og 2 inne i KVT. Pga ulike forhold, vil det stort sett alltid være unntak fra dette, og det er derfor viktig å oppdatere seg på denne siden - info om kommende uke vil bli lagt ut på lørdager/søndager.

Vi skal så klart også spille kamper og delta på cuper. Det er ikke alltid at alle skal gjøre like ting i de ulike ukene. Det medfører igjen at det nødvendigvis ikke vil bli påmelding til cupene - laguttak publiseres på denne siden, og det er viktig at dere da melder evt forfall så tidlig som mulig.

Også i 2018 skal vi samarbeide tett med 2005-gutta. Gjennom en normaluke vil alle 05-gutta trene i egen årsklasse på mandager (forutsetter at trening blir gjennomført), mens alle 05-hospitanter trener med oss på tirsdager og annenhver torsdag. Øvrig hospitering ihht individuell avtale med den enkelte. Hospitering vil også skje fra vårt lag og opp i årklassene over oss. Vi er svært glade for vårt hospiteringsopplegg, noe som bl.a har gjort det mulig å melde på ett 9'er-lag og to 11'er-lag i seriespillet i kommende sesong.

Noen har sluttet etter forrige sesong, og noen har kommet til. Blant annet har Andreas gitt seg som trener, mens Børge (far til Gabriel) har kommet inn. Av spillere er det en ny: Emil som har kommet fra Orkanger. Velkommen til oss!AKTIVITET I UKE 1:


Mandag 1.jan

Trening i KVT-hallen kl 1545-1700

Onsdag 3.jan

Trening på 3T Rosten  - cageball - kl 1530-1715

Torsdag 4.jan

Trening på 3T Rosten - cageball - kl 1530-1715


Det kan også bli cup for enkelte fredag-søndag: mer info gis til de aktuelle når dette er klargjort.


I uke 2 blir det innledende spill i Malvik Cup (i Abrahallen) for noen, og Fjernvarmecup for alle som er påmeldt.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.