Kategori

Julekalender 21. desember

Postet av Marius L. Larsen den 21. Des 2017

Det er bare tre dager til julaften, og det betyr at vi åpner luke nummer 21 i julekalenderen.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 21 - "Arrangerte for 21. gang"


De blåkledde fra Tillerbyens største arrangement i løpet av et år befinner seg også helt i starten på året.

I tre forskjellige haller, KVT-, Koteng- og Rostenhallen, arrangerte Tiller Idrettslag Fotball Fjernvarmecupen fra og med 6. januar og gjennom tre helger. Dette var det 21. året på rad at klubben arrangerte en innendørsturnering.

Totalt var det 360 lag som ble påmeldt i årsklasser 7 - 19 år, og turneringen var nok en gang en stor suksess både på og utenfor banen.

1650 dugnadstimer ble fordelt på lagene, og styreleder Gro Merethe Nerland skrøt lagene opp i skyene etter endt turnering. Det var kaker som skulle bakes, kiosker som skulle bemannes, musikk skulle komme på anleggene og haller skulle ryddes - ingenting kommer av seg selv.


Visste du at...

...Tiller IL Fotball var den første klubben i Trøndelag og en av de første i Norge som arrangerte en innendørsturnering som hadde futsalregler? Det skjedde i 2014, og flere av de påmeldte klubbene var skeptiske til det nye reglementet som ekskluderte sjuermål og sprettball. Tiller sto imidlertid fast på sitt, og ett år senere ble futsalreglementet innført av Trøndelag fotballkrets.


Klubben arrangerer også Fjernvarmecupen 2018. Den starter fredag 5. januar, og påmeldingsfristen er snart ute!

Les mer om turneringen og påmelding her.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.