Kategori

Bronse i G19-klassen

Postet av Marius L. Larsen den 12. Nov 2017

Flere Tiller-lag leverte solide resultater i Heimdal Indoor i helga.

En herlig bronsepokal for et purungt Tiller-lag i G19-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen som vanlig sterkt representert da sluttspillet startet i konkurranseklassene i Heimdal Indoor i helga, men denne gang skulle det bli tøff motstand i jakten på edelt metall.

I G13-klassen stilte Tiller med tre solide lag, og samtlige avanserte til sluttspillet søndag morgen. Der ble det stopp for Tiller 2 som tapte 4-2 for Frei i åttedelsfinalen, mens Tiller 3 og Tiller 1 slo henholdsvis Nardo og Leksvik for å nå en kvartfinale.

En semifinale ble derimot en fjern drøm. Tiller 3 tapte 5-0 for Utleira mens Tiller 1 gikk på et 4-0-nederlag i oppgjøret mot Buvik.

I G19-klassen stilte Tiller med to lag, begge for øvrig fra årets G16-lag, der ett lag avanserte fra gruppespillet. I åttedelsfinalen beseiret de Ranheim 1-0, før de slo ut Kolstad med sifrene 3-0 i kvartfinalen.

Vår samarbeidsklubb Tillerbyen vant 3-2 et jevnt oppgjør i semifinalen, men Tiller reiste seg kraftig i bronsefinalen mot Nardo. To tidlige mål fra Andreas Arukwe og en sen scoring fra William Gjelsvik Tiller sørget for at blåtrøyene vant en svært sterk bronsepokal.


Vi gratulerer med en flott prestasjon!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.