Gulltoppende Tiller-helg

Postet av Marius L. Larsen den 6. Nov 2017

Tiller kapret gull, pokaler og medaljer "overalt" i helga. Les oppsummeringen her.

G16 vant gull på Otta. Foto: Rune Olufsen.

De blåkledde fra Tillerbyen har begynt å bevege seg innendørs, til kraftig advarsel til andre lag som ønsker å bekjempe våre gutter og jenter, men fremdeles var det 2017-sesongen som skulle begynne å skrive på sin siste kapittel.

Lørdag var en real kretsmesterskapsdag, der G13 og J15 skulle gjøre opp om KM-pokalen i hver sin finale.

G13 møtte Kattem i 7-erfinalen, og våre gutter leverte en praktkamp. Et selvmål tidlig i første omgang og en herlig scoring av Sebastian Lien Bjørgmo etter sidebytte sikret en fortjent 2-0-seier til Tiller.

Se bilder fra G13-finalen her.

J15 skulle opp mot Sverre i sin finale, og der fikk blåtrøyene en pangstart med tre mål i løpet av de første elleve minuttene. Sverre reduserte to ganger, men Marie Methi punkterte kampen med sin 7-2-scoring kort tid før slutt.

Se bilder fra J15-finalen her.

Gull i Otta Cup

G16 reiste fredag ettermiddag med tre lag i Otta Cup, byen ved Rondane, og turneringen der Tiller-lag har en tendenes til å gjennomføre store prestasjoner i, ble også en realitet i helga.

Tiller 1 og 2 tapte sine åttedelsfinaler søndag morgen, mens Tiller 3 kjørte på til en finale. De slo ut sterke Brumunddal 3-0 i semifinalen, og da blåtrøyene seiret 2-0 over Vika i finalen etter scoringer fra Arnaud Habarurema og Andreas Fredagsvik Tran, kunne jubelen slippes løs.

Med kun ett baklengsmål i sluttspillet, betydde det at Tiller vant Otta Cup 2017.

Tre pokaler i Heimdalshallen

I Heimdal Indoor stilte Tiller med fire G14-lag, tre J17-lag og to J13-lag.

Samtlige fire G14-lag avanserte til sluttspillet, der det bare var Tiller 1 som gikk til kvartfinale. Der ble det imidlertid stopp mot Charlottenlund, som vant etter straffesparkkonkurranse.

I J13-klassen gikk begge lag videre til kvartfinaler på søndag, men der sa stopp for Tiller 2. Tiller 1 avanserte til semifinale, men der ble de slått av Utleira. Dermed ble det bronsefinale og en real naboduell mot Heimdal, og der gikk Tiller 1 seirende ut av oppgjøret med 1-0 og bronsepokal i bagasjen.

I J17-klassen avanserte to av tre lag til sluttspillet som gruppevinnere, og begge lagene vant både sin kvart- og semifinale mot god motstand. Dermed skulle de møte hverandre i en noe spesiell finale, der Tiller 1 vant knepent 2-1 over Tiller 2 i en finale der Emilie Marie Joramo ble kåret til banens beste spiller.