Strindheim 1 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Okt 2017

RUTA ARENA (LEANGEN): Kvinnelaget leverte årsverste i første omgang, men reiste seg like kraftig som sidevinden og ble verdige kretsmestere helt på tampen!

#denfølelsen. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk ingen god start i et voldsomt ruskete høstvær på Ruta Arena denne søndagen, for det var et mer aggressivt hjemmelag som hadde mest lyst på seier.

Etter 18 minutter kunne Strindheim ha tatt ledelsen på et smart skudd fra ti meter etter et hjørnespark, men en mesterlig redning høyt i mål fra Tiller-keeper Marthe Jakobsen hindret tidlig baklengs.

Rett etterpå smalt det i stolpen fra vertene, og etter en halvtime måtte Jakobsen på ny i aksjon. Nok et farlig hjørnespark endte med en styring fra nært hold, men Tillers solide sisteskanse var lynraskt nede og reddet glimrende.

Kort tid senere hadde Tiller to store sjanser. Først ved et frispark fra Kaisa Øien Aune som keeper så vidt reddet, og deretter ved Celine Kleiven Vevle, men skuddet fra 13 meter smalt i tverrliggeren.

Fire minutter før pause kom imidlertid scoringer - til hjemmelaget. Et innlegg fra Tillers venstreside ble styrt i lengste hjørne fra sju meter, og dermed 1-0.

Ny gnist i pausen

Etter noen kloke og kanskje kraftige ord fra Tiller-trener Pål Nyheim i pausen, var det et helt annet Tiller-lag publikum fikk se i andre omgang.

Været var mildt sagt like dårlig, men spillet ute på banen begynte å varme de ivrige sjelene.

Tiller kjørte på fra avspark, og etter 52 minutter var det nesten at et skudd fra Sara Bye-Andersen snek seg over målstreken, men keeper fikk til slutt kontroll.

Sju minutter senere kom Ina Sofie Rokne alene med keeper, men til tross for god tid og sikte, havnet ballen like utenfor lengste stolpe.

I det 62. minutt var det nesten at Tiril Olsen kranglet ballen i mål på bakre stolpe etter Øien Aunes hjørnespark, men ballen gikk dessverre over mål.

Gul(l)stad og Ro(c)kne avgjorde

Ikke mange minutter etterpå tuppet Bye-Andersen ballen i nettveggen fra skrått hold, men kampens hittil store sjanse kom 13 minutter før full tid. Kleiven Vevle fikk stå mutters alene på ti meter og skulle bare trille inn utligningen, men ballen ble blåst over mål og i retning travbanen.

Vi tror fremdeles at ballen ligger på travbanen.

I minuttene som fulgte stanget gjestene mot Strindheims mål, men de ble ofte stoppet på 16-meteren.

Helt til det 89. spilleminutt.

Et tålmodig Tiller-angrep endte med at Rokne fant Sandra Aardahl Gulstad med en strålende pasning, og alene med keeper hamret hun inn utligningen til 1-1 og ellevill jubel blant Tiller-spillerne.

Tre minutter på overtid sa Tiller takk og farvel. Alene med keeper ble Rokne fort til Rockne da hun var like iskald som nedbøren fra vest og satte inn 1-2 i favør gjestene.

Dermed kunne nok en champis sprettes etter kampslutt, for Tiller kunne feire over å ha blitt kretsmestere i 4. divisjon kvinner!

Vi gratulerer med en råsterk prestasjon og en fantastisk sesong som endte med både opprykk og kretsmesterskap!