Gull i OBOS Cup

Postet av Marius L. Larsen den 29. Okt 2017

ABRAHALLEN (SVEBERG): J15 kapret gullpokalen i OBOS Cup, mens det ble sølv på G13 og G15.

Gulljentene. Foto: Ingvill Lund (fra Snapchat).

De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare for tre svært interessante finaleoppgjør i Abrahallen denne søndagen, men ting gikk ikke i Tillers favør i dagens første kamp.

I G13-finalen mot Melhus havnet Tiller tidlig under, og Melhus var nærmere 2-0 enn Tiller var utligning i første omgang. Derimot viste blåtrøyene seg fra en bedre side i andre omgang, men da det ble bokstavelig talt stolpe ut, kontret Melhus inn 2-0 mot slutten.

Se bilder fra G13-finalen her!

I G15-finalen mot Vestbyen ble det også svært jevnt. Tiller gikk til pause med en veldig fortjent 1-0-ledelse, og det kunne kanskje ha vært med større margin, men da Tiller misset på sine muligheter, satte Vestbyen sine i andre omgang og snudde oppgjøret til 1-2.

I J15-finalen var det derimot aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. I lokaloppgjøret mot Kattem/Sjetne hadde Tiller en solid 4-0-ledelse å gå på til pause, og selv om samarbeidslaget reduserte, scorte Tiller fire nye, slik at sluttresultatet ble hele 8-1 til de blå.

Vi gratulerer G13 og G15 med fabelaktig innsats og en flott sølvplassering, og J15 med en fantastisk gullpokal!