Tiller 2 2 - 5 Rennebu

Postet av Marius L. Larsen den 28. Okt 2017

ABRAHALLEN (SVEBERG): Herrer-2 tapte finalen i kretsmesterskapet i 6. divisjon lørdag ettermiddag.

En skuffet trener Erik Pedersen og målscorer Tom Pedersen. Foto: Marius L. Larsen.

Det startet heller ikke bra for opprykkslaget fra avdeling 4. Etter bare 12 minutter snappet Rennebu ballen fra et passivt Tiller-forsvar, og alene med Tiller-keeper Marius Larsen satte de inn 0-1 via sisteskansen og i hjørnet.

Tiller styrte det meste av banespillet denne omgangen, men det nærmeste de kom var et annulert mål for offside etter en retur fra keeper.

Rennebu hadde til gjengjeld to store sjanser, en på hjørnespark og en etter et innkast, men Larsen var parat og reagerte lynkjapt ved begge anledninger.

På overtid i første omgang fikk blåtrøyene endelig hull på byllen. Et godt slått hjørnespark fra Fredrik Schevig ble halvveis klarert - kun til bakerst i feltet der Tom Pedersen stanget inn 1-1 i en lekker bue over alt og alle.

Fikk rødt kort og raknet på slutten

Andre omgang startet bra for Tiller.

I det 62. spilleminutt stanget Pedersen inn 2-1 fra elleve meter etter et godt frispark fra Schevig, men det skulle bli adskillig tyngre for det ellers så lette laget.

Tolv minutter senere pådro Johannes Bergh seg rødt kort som bakerste spiller i en duell med en Rennebu-spiller, og på det påfølgende frisparket fra 20 meter utlignet oransjtrøyene til 2-2.

Ni minutter før full tid var snuoperasjonen komplett, da et skudd fra skrått hold snek seg gjennom både Larsen og Torkel Wahl-Olsen på streken til 2-3.

Senere la de på til 2-4 før de kontret inn 2-5 helt på tampen bak et slitent Tiller-lag i oppløsning.

Dermed ble det ikke med noen kretsmesterskapspokal hjem til Tillerbyen denne gang, men herrespillerne kan se tilbake på en fantastisk sesong som til slutt ble kronet med opprykk og en KM-finale.

Vi gratulerer Rennebu med et fortjent kretsmesterskap!