G16: Tiller 3 - 5 Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 28. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): Det kunne ha blitt tidenes comeback, men G16-1 hadde ikke marginene på sin side.

Tiller jubler for sitt tredje mål, og det kunne fort ha blitt flere. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på oppgjøret mot serieleder Byåsen, da hvittrøyene fra Dalgård tok ledelsen på et hjørnespark allerede før fem minutter var spilt.

Etter det tidlige baklengsmålet hadde Byåsen to store muligheter til, men Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo reddet forsøkene fra kloss hold.

Tiller kom bedre med utover i første omgang, og kvarteret inn mot pause var blåtrøyene best. Fem minutter før hvilen utlignet Jonathan Smerkerud Frønes alene med keeper etter en strålende målgivende pasning fra Håkon Fossmo.

Frønes med dobbel

Men andre omgang startet like ille som den første. Det hadde ikke gått to minutter før gjestene scorte på en retur på et frispark fra distanse, men de stoppet ikke der.

I løpet av omgangens første 17 minutter økte de ledelsen til både 3- og 4-1; først på en heading på et hjørnespark og deretter havnet et innlegg fra Tillers høyre side med lykkeskru og rett i lengste hjørne.

Kvarteret før full tid var det derimot en voldsom aggressivitet i Tiller-laget.

Fredrik Olufsen kranglet inn en herlig 2-4-scoring, og Tobias Aavik trodde han hadde redusert på nytt, men assistentdommeren var oppe med flagget.

Frønes fikk derimot sin 3-4-scoring tolv minutter før full tid på halv volley fra 16 meter over keeper og rett i mål - lekkert!

Fem minutter senere trodde samme spiller at han scorte sitt hattrick, men i duell med keeper blåste dommeren for angrep på Byåsens sisteskanse.

Tiller klarte aldri å sette det berømte sluttpresset helt på tampen, og på overtid økte i stedet Byåsen ledelsen til 3-5.

Neste kamp for G16-1 er mot Sverresborg førstkommende søndag kl.16.00 på Havstein kunstgress.

G16: Tiller IL 3 (1) - (1) 5 Byåsen IL