- En syk følelse

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2017

Matchvinner Kaisa Øien Aune (16) prøver å legge ord på søndagens kvartfinaleseier i J16-NM, og hun tror nå at Tiller kan gå hele veien.


Øien Aune (t.v.) rett før hun hamret inn 2-1. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen fortsatte å gjøre seg bemerket nasjonalt søndag ettermiddag. I kvartfinalen i J16-NM tok Tiller imot Fløya på TOBB Arena, og selv om Fløya utlignet Emilie Marie Joramos 1-0-scoring rett før pause, dukket Kaisa Øien Aune opp og hamret inn 2-1 på et hjørnespark fra Mari Kristine Vik i det 80. spilleminutt.

Forsvarsspilleren mener helt klart at Tiller fortjente å vinne.

- Jeg opplevde at vi hadde god kontroll på kampen. Vi hadde mange sjanser som vi burde ha scoret på mens Fløya hadde nesten ikke et skudd på mål bortsett fra frisparkmålet sitt i første omgang. Derfor synes jeg vi vant fortjent, og nå gleder vi oss til å spille semifinale, forteller Øien Aune.


Går for det største trofeet

Kaisa er ikke uerfaren med å score viktige mål på riktige tidspunkt denne sesongen. I tillegg til noen iskalde straffespark, har hun blant annet truffet nettmaskene fra 45 meter i en J17-kamp tidligere i høst.

Men kanskje var søndagens 2-1-scoring årets viktigste - så langt.

- Hva tenkte du da du så skuddet ditt gikk i mål i det vi nærmet oss overtiden?

- Da jeg gikk opp på hjørnesparket, ropte Geir Arne (Kristiansen, hovedtrener, red.anm.) "nå går du opp og setter ballen i mål!". Jeg trodde ikke helt på det, men det skjedde jo, forklarer Øien Aune før hun fortsetter:

- Det var en god corner fra Mari Kristine Vik. Jeg mottok ballen, fikk en god touch og bare håpte på at den ville gå i mål - og det gjorde den! Da var det bare å strekke armene i været og juble hemningsløst mens alle kom og klemte meg. En syk følelse og en utrolig lettelse!

- Nå blir det semifinale, Kaisa! Kan dere gå hele veien...?

- Jeg har stor tro på at vi kan gå helt til finalen hvis vi gir alt, spiller vårt spill og setter sjansene. Vi satser på å ta med det største trofeet hjem!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.