Videre i NM - bronse på Orkanger

Postet av Marius L. Larsen den 18. Sep 2017

Tiller er videre til semifinale i J16-NM, og det ble to flotte pokaler i Orkdal Sparebank Cup. Les oppsummering av helga her!

Bronsegutta i Orkdal Sparebank Cup. Foto: Joakim Holmberg.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde i helga varierte resultater i seriesammenheng, men de slo virkelig til i cupene.

Fredagen startet med at G14-2 tapte 6-2 for Rennebu i 9er 3. divisjon avdeling 2 på TOBB Arena, mens G13-2 fikset en flott 5-2-seier over Charlottenlund i 9er 2. divisjon avdeling 7.

Senerer på fredag hadde egentlig herrer-1 Åfjord i kne, men etter at de havnet under i andre omgang, utlignet Preben Holm Aune til 1-1 på overtid og sikret dermed ett soleklart fortjent poeng i 5. divisjon avdeling 3.

G16-2 fikk æren av å avslutte kvelden med en sterk 4-3-seier over Byåsen 5 på bortebane.

Klar for NM-semifinale

Søndagen ble innledet med den mye omtalte kvartfinalen i J16-NM mot Fløya. Hele 292 tilskuere hadde funnet veien til TOBB Arena denne ettermiddagen, og de fikk se at Emilie Joramo sendte Tiller i ledelsen, før Fløya utlignet rett før pause. I det 80. spilleminutt sørget Kaisa Øien Aune for enorme jubelscener da hun satte inn 2-1-scoringen.

Tiller skal dermed spille NM-semifinale neste måned - for første gang i klubbens historie.

Les hele kamprapporten her.

Deretter skulle både G16-1 og J17-2 prøve å overkomme tøffe motstandere, men det gikk ikke helt veien for de blåkledde.

G16-1 opplevde nok en gang mye nesten, da de tapte 2-0 for Egge i 0. divisjon, mens J17-2 fikk det vanskelig mot serieleder Namsos i 1. divisjon. Nordtrønderne ledet fra det sjuende minutt, og de så seg aldri tilbake da Tiller til slutt tapte 5-1.

Bronse x2

Bedre gikk det i Orkdal Sparebank Cup for G14.

De stilte med to lag i utendørsturneringen på Orkanger Idrettspark, der Tiller 1 vant hele pulja og var dermed kvalifisert for A-sluttspill mens Tiller 2 skulle spille B-sluttspill på søndag.

Begge lag avanserte til semifinale i sine sluttspill, men der ble det to nederlag.

Dermed skulle både Tiller 1 og 2 ut i bronsefinaler, hvor sistnevnte var først ut. De møtte Byneset til kampen om bronsemedaljen, og der var det to mål fra Henrik Solberg som snudde kampen til 2-1 for blåtrøyene.

Tiller 1 feide Eide og Omegn av banen med 5-0-seier i sin bronsefinale i A-sluttspillet.

Vi gratulerer J16 med en fantastisk plass i semifinalen i Norgesmesterskapet og G14 med to herlige bronsepokaler i Orkdal Sparebank Cup!