G16: Tiller 1 - 1 Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): G16-1 hadde de fleste sjansene, men måtte nøye seg med ett poeng i oppgjøret mot Steinkjer.

Jubel da Tobias Aavik utlignet rett etter sidebytte. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tung start i solskinnet på TOBB Arena denne søndagen, for allerede etter åtte minutter tok gjestene fra Nord-Trøndelag ledelsen på straffespark.

Deretter og mot pause var det fullstendig Tiller-dominans.

Markus Sitouze Danielsen tvang fram en god redning fra keeper, Isak Lyng Holms skudd endte i blokkering i siste liten og Emil Offerdal Johansens volleyforsøk gikk over keeper og over mål.

Rett før pause headet Steinkjer like utenfor fra seks meters hold, men det sto 0-1 halvveis.

Sjansebonanza, men kun utligning

Andre omgang var ikke mer enn sju minutter da Tobias Aavik kriget seg til ballen fra Steinkjers siste forsvarer, passerte ham og var iskald alene med keeper da han satte inn 1-1 i lengste hjørne.

Fem minutter senere kunne Steinkjer ha tatt ledelsen igjen, men kontringen som ble avsluttet fra 14 meter gikk rett over mål.

Både før og etter denne sjansen fikk først Fredrik Olufsen muligheten på et lobbskudd inne i feltet som keeper reddet til hjørnespark, mens Aavik hamret ballen i nettveggen.

Rett før slutt måtte Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo i aksjon ved to anledninger, før Jonathan Smerkerud Frønes fikk den aller siste sjansen på et langskudd som keeper reddet.

Kampen ebbet ut i 1-1, og neste kamp er borte mot Egge søndag 17. september kl.16.00.

G16: Tiller IL 1 (0) - (1) 1 Steinkjer FK