Ranheim 3 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 3. Sep 2017

LADE 4 KUNSTGRESS (LADE): Kvinnelaget er ute av OBOS Cup etter en tafatt kvartfinalekamp mot Ranheim søndag ettermiddag.

Det gikk ikke veien i OBOS Cup for det seiersvante kvinnelaget. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk ingen heldig start på kampen rent spillemessig, men allikevel var det Tiller som tok ledelsen etter 12 minutter. Etter et bra trykk på Ranheims mål, var det Sandra Aardahl Gulstad som skjøt Tiller opp i 1-0 fra nært hold etter å ha gjort det meste selv.

Samme spiller traff nettveggen noen minutter senere, men i det 23. spilleminutt utlignet Ranheim. En enkel bakromspasning endte med at en Ranheim-angriper kom alene med Tiller-keeper Marthe Jakobsen, og førstnevnte styrte inn 1-1.

Fem minutter senere var kampbildet snudd på hodet. Tiller mistet ballen på vei fremover, og nok en gang scorte Ranheim alene med keeper - og dermed 2-1.

Sen redusering

Tiller startet riktignok andre omgang bedre enn de startet den første, men det var Ranheim som økte ledelsen til 3-1 etter 52 minutter. Et hjørnespark endte som nedfallsfrukt på åtte meter, og der var en blåkledd spiller først på ballen og satte inn 3-1 på halv volley i lengste hjørne.

Victoria Sande Petersen var centimetere unna å styre inn redusering like etterpå, og kvarteret før full tid raidet Ina Sofie Rokne forbi alt og alle før ballen traff nettveggen.

Sju minutter før slutt kom imidlertid reduseringen. Aardahl Gulstad sprang seg fri på høyresiden og la hardt inn mot Sande Petersen, men ballen gikk via et Ranheim-ben og rett i mål.

Dessverre klarte ikke hvittrøyene å utligne til 3-3 helt på tampen, og dermed går semifinalene i OBOS Cup uten Tiller.