Oppdal 1 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 31. Aug 2017

OPPDAL BANKBANE (OPPDAL): Hattrick fra Ina Sofie Rokne og dobbel fra Sandra Aardahl Gulstad sørget for en komfortabel seier og flott avslutning på august torsdag kveld.

Ina Sofie Rokne var "on fire" mot Oppdal. Her fra et tidligere oppgjør. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen topper fortsatt tabellen i 4. divisjon avdeling 3 etter torsdagens storseier over Oppdal, og det startet forrykende i skianleggbygda.

Etter åtte minutter var Ina Sofie Rokne på ferden, og hun hamret Tiller i en fortjent borteledelse, rett etter at Tiril Olsen traff tverrliggeren.

To minutter senere doblet samme spiller ledelsen til 0-2, før Sandra Aardahl Gulstad fikset 0-3 før kvarteret var spilt.

Tiller dominerte stort gjennom hele første omgang, og da blåtrøyene trykket på mest intenst, reduserte hjemmelaget til 1-3 etter brudd på egen halvdel og ved å komme to motspillere mot Tiller-keeper Marthe Jakobsen.

2 x Aardahl Gulstad

Men dette var Tillers dag.

Gjestene fra Trondheim gikk rett ut av startblokkene etter sidebytte, og Rokne fikk sitt velfortjente hattrick fem minutter ut i andre omgang, da hun la på til 1-4.

Aardahl Gulstad satte inn 1-5 etter 62 minutter, kort tid etter at Celine Kleiven Vevle traff stolpen, og Kaisa Øien Aune fastsatte sluttresultatet til 1-6 tolv minutter før full tid, selv om også Victoria Sande Petersen og Sara Bye-Andersen fikk stolpetreff helt på tampen.

Neste seriekamp er toppoppgjør mot Utleira torsdag 7. september kl.20.00 på TOBB Arena.