J17: Tiller 2 4 - 0 Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 31. Aug 2017

TOBB ARENA (TILLER): J17-2 dominerte, storspilte og leverte fire praktscoringer som ga tre svært fortjente poeng onsdag kveld.

Jubel etter Øien Aunes straffespark. Foto: Marius L. Larsen.

Blåtrøyenes første høstkamp under flomlyset på TOBB Arena startet på best tenkelig vis. Verken publikum eller Tiller Media hadde rukket å sette føttene innom hovedporten da Ida Skauge Stiles hamret inn 1-0 via stolpen fra 20 meter, og dermed hadde hjemmelaget fått en kanonåpning.

I minuttene som fulgte var det Tiller som fortsatte å dominere banespillet, men de store sjansene uteble - helt til det 26. spilleminutt. En klar hands i feltet endte med straffespark, og kaptein Kaisa Øien Aune var like iskald (også denne gangen) som fønvinden fra vest og satte inn 2-0 fra ellevemetersmerket.

Denne ledelsen holdt seg til pause, og andre omgang startet med at Sara Bye-Andersen fikk to store muligheter alene med keeper, men Nardos sisteskanse hadde kontroll på ballen.

Etter 57 minutter var man vitne til kanskje et av årets mål på TOBB Arena. Kaptein Øien Aune så keeper sto langt ute, ladet kanonen fra 45 meter (!) og sendte ballen i en lekker bue rett i mål til 3-0 og ellevill jubel blant sine medspillere!

Kvarteret før full tid ville ikke Nora Krafft Sæther være noe dårligere, da hun skrudde et hjørnespark via lengste stolpe og rett i mål!

Selv om Nardo yppet seg i sluttminuttene, der blant annet tverrligger og en solid Tiller-keeper Frida Nyberg sto i veien, endte det 4-0 til Tiller denne onsdagskvelden.

Neste kamp for J17-2 er borte mot Ranheim fredag 1. september kl.19.30.

J17: Tiller IL 2 4 (2) - (0) 0 Nardo FK
1-0 Ida Skauge Stiles 1'
2-0 Kaisa Øien Aune (str.) 26'
3-0 Kaisa Øien Aune 57'
4-0 Nora Alexandra Krafft Sæther 65'