J17: Tiller 5 - 0 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 19. Aug 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tiller leverte en strålende kamp i toppmøtet med Strindheim lørdag ettermiddag.

Tiller nekter å tape. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk rett ut av startblokkene og stormet i angrep, og før fire minutter var spilt var Synne Bye-Andersen på vei gjennom, men skuddet fra skrått hold snek seg like utenfor lengste stolpe.

Åtte minutter senere var samme spiller farlig frempå igjen, men skuddet traff både innsida av tverrligger og stolpen før returen fra Louisa Stuedahl ble avvinket for offside.

Strindheim hadde også sine muligheter i første omgang, der den største kom etter 17 minutter, men en solid redning fra Tiller-keeper Marthe Jakobsen og god blokkering fra Victoria Løkken hindret scoring.

Tiller malte på i minuttene før pause, og to minutter før sidebytte skulle de endelig lykkes. Et godt slått hjørnespark fra Mari Kristine Vik ble tuppet i mål fra Andrea Holm Aune, og selv den nøytrale tilskuer måtte konstatere at det var en fortjent ledelse.

Fire mål i andre omgang

Andre omgang var ikke mer enn seks minutter gammel da "måååååååål"-blinkebildet kunne rule på Twitter igjen. Nok en gang var det et hjørnespark fra Vik som måtte til, da Tiril Olsen hamret inn 2-0 fra ti meter.

Og nå var Tiller virkelig det dominerende laget på banen.

Flere gode angrep endte med avslutninger, selv om både livlige Holm Aune og Sara Bye-Andersen sine forsøk gikk like utenfor, og bakerst var Jakobsen like offensiv som en lett-motorsykkel i rushtidstrafikken.

Det måtte jo ende med flere scoringer, og det fikk de mange vinterbekledde tilskuerne i styrtregnet på TOBB Arena oppleve.

I det 57. spilleminutt smalt det så skolissa nesten røk fra Holm Aune. Fra mangeogtjue meter gikk ballen via keeper og så vidt over målstreken, men våkne dommere slapp heldigvis å bruke mållinjeteknologien denne gangen.

Seks minutter før full tid økte Tillers ferskeste landslagsspiller, Andrea Sivertsen Broholm, ledelsen til 4-0 på et smart skudd fra 18 meter, før et selvmål på Viks magiske hjørnespark fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Dermed passerer Tiller Strindheim på tabellen, og de har nå alt i sine hender før man skal telle opp poengene i oktober...

J17: Tiller IL 5 (1) - (0) 0 Strindheim IL
1-0 Andrea Holm Aune 38'
2-0 Tiril Olsen 46'
3-0 Andrea Holm Aune 57'
4-0 Andrea Sivertsen Broholm 74'
5-0 selvmål 76'