Til topps i Sandefjord

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2017

J15 gikk helt til topps i Sandarcupen, G16 plukket med seg et viktig poeng og begge herrelagene gikk på nederlag. Slik var helga som var.

J15 vant sin fjerde gullpokal på fire mulige turneringer i sommer. Foto: Ellen Sivertsen Broholm.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på flere steder i helga, da J15 skulle spille en tøff turnering i Sandefjord mens høstsesongen startet for G16 og våre to herrelag.

Det hele startet på TOBB Arena på søndag, der G16-1 tok imot Ranheim IL i første seriekamp etter sommerferien foran et bra oppmøte fra publikum som heldigvis hadde valgt å droppe førsteomgangen av Premier League-kampen mellom Manchester United og West Ham United.

Andreas Fredagsvik Tran fikset 1-0 etter bare tre minutter, og gjennom hele første omgang og deler av andre omgang var det blåtrøyene som kjørte kampen fullstendig. Men da de ikke omsatte de store sjansene til nye scoringer, utnyttet Ranheim sløseriet og utlignet til 1-1 på corner.

Gjestene fra fjæra trykket på i sluttminuttene, men Tiller holdt unna og tok årets første høstpoeng.

12 baklengs på to kamper

Herrer-2 skulle prøve å få med seg et godt resultat fra borteoppgjøret mot Jøssund litt senere, og til tross for en tung gressmatte, kraftig regnvær og sidevind, satte Aleksander Sotberg inn 1-0 kort tid etter avspark.

Jøssund utlignet og tok ledelsen med kort mellomrom, men Morten Torsets stupheading fra kloss hold skapte balanse i regnskapet. Allikevel gikk Tiller 2 til pause med 2-4 i målprotokollen, og vondt ble til verre da Jøssund økte ledelsen til 6-2 ti minutter ut i andre omgang.

Men dagens hvitkledde spillere skjerpet seg, og en enorm sluttspurt med mål fra Torset, Magnus Henriksen og Tom Pedersen sørget for noen nervepirrende sluttminutter, men Tiller måtte se seg slått 6-5 i dette 6. divisjonsoppgjøret.

På TOBB Arena skulle herrer-1 prøve å få en best mulig høststart i 5. divisjon etter å ha havnet under nedrykksstreken før sommerferien, men selv med mål fra Rune Bach og Gard Albertsen, ble det til slutt et svient 6-2-tap for avdelingsleder Trond.

Målfest ga ny pokalfangst

J15 tok turen til Sandefjord for å kjempe om nye troféer i Sandarcupen, som sies å være Norges største helgecup, før deres serieåpning her hjemme starter senere i uka.

I gruppespillet ble det regelrett overkjøring fra de blå sin side. Mot Fana, Skarnes og SFK ble det henholdsvis 12-0, 16-0 og 13-0, og dermed gikk jentene direkte til semifinale søndag ettermiddag.

Mot Skreia, en motstander våre jenter til stadighet møter, var Tiller det beste laget og vant 4-0.

I finalen mot Fossum skulle det heller ikke bli noe annerledes. Motstanderen var på et høyere nivå enn tidligere i turneringen, men Tiller hadde også kneppet opp noen hakk.

Andrea Sivertsen Broholm ga Tiller en rask 1-0-ledelse før to mål fra Lise Finsrud roet ned nervene. Et verdig punktum fra Hege Snåsøy Hovdahl førte til 4-0 før Fossum reduserte helt på tampen.

Tiller kunne dermed juble over en herlig GULLpokal i Sandarcupen 2017!

Vi gratulerer med en fantastisk prestasjon!