Tiller 2 10 - 4 Fosen

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Herrer-2 befester sin posisjon på toppen av tabellen etter nok en storseier mandag kveld.

Kaptein Morten Modalsli Torset scorte hattrick mot Fosen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen startet forrykende med en scoring hver fra brødrene Torset før ti minutter var spilt, men så reduserte Fosen til 1-2 rett etterpå.

Ikke mange sekunder senere sto det 4-1 til Tiller 2 etter to raske scoringer fra Are Slettahjell - før kvarteret var spilt!

Men Tiller slakket av på gassen, og lot de sortkledde gjestene ta mer og mer over. Det siste kvarteret mot pause reduserte Fosen til både 2- og 3-4, før utligningen kom rett før hvilen etter en merkelig første omgang.

Pedersen x 3

Men etter sidebyttet skulle det ikke bli noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Michael Chrolenko stusset inn 5-4 og ny ledelse til Tiller 2 på tilbakevendte Olav Bleivik Wists hjørnespark i det 52. spilleminutt, og rett etterpå økte Morten Torset ledelsen til 6-4.

Samme mann satte inn 7-4 - og dermed sitt hattrick - ved en lekker chip alene med keeper etter en time, før Tom Pedersen stanget inn 8-4 13 minutter senere.

Kort tid etterpå økte Anders Pedersen ledelsen til 9-4, og Pedersen-trioen ble komplett på scoringslisten da sistemann Erik hamret inn 10-4 fra kloss hold rett før slutt.

Tiller 2 topper dermed tabellen i avdelingen, og spiller sin siste kamp før sommerferien hjemme mot Leksvik mandag 26. juni kl.19.30.