Slik var helga

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jun 2017

Vi oppsummerer helga som inneholdt mange spennende kamper.

G14-1 jublet for en herlig 1-0-scoring mot Byåsen på lørdag, men det holdt ikke til poeng. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen nærmer seg stadig sommerferie, men først skal flere OBOS Cup-kamper, seniorkamper for både kvinner og herrer og i tillegg Skandia Cup spilles før sommeren virkelig tar over.

I helga var det duket for siste innspurt i flere av lagenes vårserier, der J17-1 avsluttet våren i 0. divisjon (helårsserie, red. anm.) med en sterk seier over Steinkjer fredag kveld. Tiller ledet 5-1 til pause, der alle seks målene kom før 19 minutter var spilt, og selv om Steinkjer tok innpå til 5-4, vant Tiller til slutt 6-5 der Lise Finsrud scorte blåtrøyenes siste mål.

Ingen lekker lørdag

Lørdagen startet med et OBOS Cup-oppgjør i G13-klassen. Tiller møtte Skaun på bortebane, og det skulle vise seg å være i det tøffeste laget, da Skaun kontrollerte kampen og vant til slutt 3-0 over allerede avansementsklare Tiller.

Senere på dagen var det G14-1 som var i aksjon mot Byåsen i siste seriekamp i 11er avdeling 2 vår. Tiller tok ledelsen ved et kremmerhus fra Emil Berg Stormli, men en svak andre omgang førte til at Byåsen vant til slutt 6-2.

Deretter var det J17-2s tur i sitt toppmøte med Namsos på bortebane i 1. divisjon vår. Tiller kunne vinne avdelingen ved seier, men dessverre for blåtrøyene ble det for tøft. Namsos dro fra underveis i oppgjøret og vant til slutt 6-1.

Lørdagen ble avsluttet på TOBB Arena der G16-3 tok imot Hommelvik i siste vårkamp. To scoringer hver fra Eirik Sivertsen og Tobias Ellingsen Aavik samt ett mål fra Alexander Dankert Sandvik sørget for en flott 5-2-seier.

Magisk mandag?

Søndagen startet med vårt øverste herrelag i 5. divisjon som møtte Kolstad 2 på Huseby Idrettspark. Tiller, som stilte med kun 12 mann etter å ha fått to forfall rett før kampstart, fikk det altfor tøft og tapte til slutt fortjent 7-1.

Dagen gikk videre med G13-2 som tok imot serieleder Trond på TOBB Arena, og våre gutter gikk for sin sjette seier i vårsesongen, men møtet med den allerede opprykksklare motstanderen endte med et 5-3-tap.

Uka ble avsluttet med J15s åttedelsfinale i Adidas Cup. De møtte Fjellhamar på Otta (nøytral bane), og der så Tiller seg aldri tilbake etter Emilie Joramos åpningsmål etter 13 minutter. Tiller vant til slutt 5-0, og skal dermed spille kvartfinale etter sommerferien.

Mandag bringer også med seg mye fotball. Fra kl.09.00 er det Stoke City Fotballskole på TOBB Arena, før J13 spiller siste OBOS Cup-kamp mot Nidelv kl.18.30 og herrer-2 møter Fosen kl.20.00 - begge på samme bane.