Singsås 0 - 11 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jun 2017

SINGSÅS GRAS (SINGSÅS): Kvinnelaget klatret til topps på tabellen etter en knusende seier over Singsås torsdag kveld.

Det ble nok en målrik festaften for kvinnelaget. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen visste at det gjaldt å være med fra start i det tøffe gressoppgjøret mot Singsås, og selv om det var noen småspente åpningsminutter, tok gjestene fra storbyen etter hvert mer og mer over.

De skapte sjanse på sjanse, og etter 24 minutter ble det endelig blå jubel da forrige serierundes servitør Andrea Holm Aune skulle nå etter hvert bli protokollfører da hun stormet oppover og innover på venstresiden og tuppet ballen i mål fra skrått hold.

Ti minutter senere doblet Ina Sofie Rokne ledelsen med sitt andre lekre lobbforsøk for dagen, og da den første gikk like over mål, gikk denne like innenfor mål.

Under 60 sekunder senere fikset en iskald Victoria Sande Petersen 3-0-ledelse da hun satte ballen i en perfekt bue rundt en utrusende keeper fra skrått hold, og det tok ikke mange minutter før Celine Kleiven Vevles frispark fra 35 meter traff nettmaskene på knallhardt vis – og dermed 4-0.

Rett før pause måtte Tiller-keeper Marthe Jakobsen i aksjon for første gang i kampen, men våken som hun var, var hun nesten oppe i vinkelen og reddet strålende på en heading fra ti meter etter et frispark.

Fram med kuleramma

Andre omgang startet slik den første sluttet – med en redning av Jakobsen. Det var ikke gått mange minutter etter sidebytte da hjemmelaget kom alene med Tillers solide sisteskanse, og heller ikke denne gang ble hun overlist da hun reddet mesterlig med én hånd.

Tiller gikk så rett i angrep, og en sedvanlig livlig Sara Bye-Andersen spurtet forbi alt og alle på høyresiden, fant Sande Petersen på kloss hold og hun styrte inn 5-0 og spikeren i den berømte kista.

Etter 57 minutter la Holm Aune på til 6-0 med sitt forrykende duppskudd rett under tverrligger fra 25 meter, men Tiller ga seg ikke med dette.

To hattrick

Kvelden var ennå ung, og en av kampens yngste, Holm Aune, bekreftet dette da hun fikk sitt velfortjente hattrick halvveis ut i andre omgang med et flott halvvolleyskudd i nærmeste hjørne på Nora Krafft Sæthers hjørnespark.

I det 70. spilleminutt ville ikke Tiril Olsen være noe dårligere. Hun driblet seg forbi minst tre rødkledde spillere, la ballen godt til rette og kontrollerte inn 8-0 fra 17 meter.

I løpet av de seks neste minuttene var det nesten deja vú da Stephanie Johansen og Rokne scorte fra henholdsvis 35 og 25 meter mens keeper var langt ute, og om ikke det var nok, fastsatte hattrick-Rokne sluttresultatet til 11-0 etter å ha trillet ballen forbi keeper og i mål.

Tiller klatrer dermed til topps i avdelingen, og har igjen to kamper før de tar en pust på bakketoppen. Først venter Kattem/Flatås på bortebane tirsdag kl.20.00, og en halvtime tidligere på torsdag venter Brekken, også denne kampen på fremmed kunstgress.

PS! Kathrine Langen har vendt tilbake til blåtrøyene etter ett års studier i USA, og deltok for første gang i årets sesong på denne kampen. Velkommen tilbake, Kathrine!