G16: Tiller 3 - 5 Stjørdals-Blink

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): G16-1 snudde kampen mot Stjørdals-Blink i andre omgang, men mistet ledelsen på få minutter.

Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo leverte den ene redningen etter den andre i en periode. Foto: Marius L. Larsen.

Oppgjøret mellom Tiller og Stjørdals-Blink åpnet i et forrykende tempo, der begge lag var offensive og skapte et par småfarligheter hver, men etter et kvarter smalt det i nettmaskene.

Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo reddet første forsøk fra gjestene på glimrende vis, men en rødkledd spiller var først på returen og satte inn 0-1 fra kloss hold.

Hjemmelaget våknet etter 28 minutter. Først var Sondre Vinjevoll svært nære ved å utligne på en frekk lobb etter et frispark, og deretter var det ikke mange centimeterne om å gjøre da Jonathan Smerkerud Frønes skjøt like utenfor stolpen fra skrått hold.

Vinjevoll og Tran snudde kampen

Tiller gikk til pause uten scoring, men det skulle endre seg i starten av andre omgang.

Tre minutter etter sidebytte fikk Vinjevoll æren av å avslutte et strålende angrep da han chippet elegant over en utrusende keeper og satte ballen i lengste hjørne til 1-1 fra ti meter, og nå var virkelig blåtrøyene på hugget.

To minutter senere var kampen snudd. Et frispark havnet på hodet til Frønes som stusset mot mål, keeper ga retur, Andreas Fredagsvik Tran var først på returen, ballen ble reddet på strek før Tran hamret inn 2-1 på sitt andre forsøk.

Glippet bakover

Dessverre varte ikke ledelsen lenge.

Smemo hadde holdt Tiller-buret rent i andre omgang etter tre store redninger og flere gode inngripener, men i det 53. spilleminutt utlignet nordtrønderne til 2-2 på et frispark fra skrått hold som gikk rett i mål, og fem minutter senere sto det 2-4 i målprotokollen. Først scoret gjestene på et hjørnespark, så satte de sitt fjerde for dagen alene med keeper.

Vondt ble til verre da Stjørdals-Blink avgjorde kampen med sin 2-5-scoring elleve minutter før full tid, men helt på tampen reduserte Jørgen Eidet 3-5 med en flott scoring fra skrått hold.

Neste kamp for G16-1 er borte mot Verdal fredag 23. juni kl.19.00.

G16: Tiller IL 3 (0) - (1) 5 Stjørdals-Blink