J17: Tiller 5 - 0 Freidig

Postet av Marius L. Larsen den 28. Apr 2017

TOBB ARENA (TILLER): J17-1 viste forrykende angrepsspill da Freidig ble slått hele 5-0 fredag kveld.

J17-1 leverer målgaranti om dagen. Foto: Marius L. Larsen.

Tiller fortsatte i samme spor i åpningsminuttene som mot Egge i forrige serierunde, og etter 11 minutter tuppet Andrea Sivertsen Broholm inn 1-0 for blåtrøyene.

Fire minutter senere trodde noen det ble 1-1 etter en styring fra kloss hold, men målet ble annulert for offside.

Resten av første omgang var preget av svært mye ballinnehav for hjemmelaget, men skuddene fra Louisa Stuedahl og Broholm og innleggene fra Synne Bye-Andersen og Lise Finsrud ble enkelt reddet og plukket av gjestenes keeper.

Stueren avslutning fra Louisa

Like stor blå dominans var også tilfellet i andre omgang, men nå med enda flere målsjanser.

Seks minutter etter sidebytte fant Bye-Andersen Siri Berg-Johansen med et perfekt innlegg fra høyre, men styringen fra sju meter snek seg utenfor.

I det 54. spilleminutt ble det endelig ny jubel, og det var en livlig Bye-Andersen som stormet mot mål, rundet keeper og satte ballen enkelt i nettmaskene til 2-0.

Og nå var det ikke lenger noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Med jevne mellomrom scorte Tiller 3-, 4- og 5-0, der Berg-Johansen fikk først en ny sjanse fra nært hold på pasning fra Broholm, og denne gang smalt den i lengste hjørne.

Deretter snappet Marita Olsen opp en retur fra keeper, før Stuedahl avsluttet kampen med et helt hinsides skudd fra 25 meter. Ballen smalt inn via fingertuppene fra keeper, i kryssfestet og i hjørne på det absolutt lekreste vis.

Med nok en sterk seier har Tiller nå seks poeng på tre kamper i J17 0. divisjon.
Neste kamp for denne gjengen er J16-NM mot Blindheim mandag 1. mai kl.13.00 på TOBB Arena. Neste seriekamp er søndag 7. mai borte mot Utleira.

J17: Tiller IL 5 (1) - (0) 0 SK Freidig
1-0 Andrea Sivertsen Broholm 11'
2-0 Synne Bye-Andersen 54'
3-0 Siri Oline Berg-Johansen 65'
4-0 Marita Olsen 73'
5-0 Louisa Stuedahl 79'