J17: Tiller 2 4 - 1 Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 22. Apr 2017

EXTRA ARENA (RANHEIM): J17-2s åpningskamp ble utsatt, gjennomført og vunnet lørdag ettermiddag.

Opprinnelig skulle Tiller 2s møte med Ranheim gått av stabelen kl.11.30 på TOBB Arena, men på grunn av siste timers snøfall, ble kampen flyttet til fjæra tre timer senere.

Og det hadde tydeligvis ingenting å si at hjemmekampen skulle spilles på bortebane, for det var nemlig de blåkledde fra Tillerbyen som tok ledelsen først ved Silje Strømsnes Kvingedal på et sikkert straffespark.

Ranheim utlignet deretter før pause, men i andre omgang ble minste tvil fjernet.

Tiller 2 leverte en strålende andre omgang med tre flotte scoringer, der Inger Fiskå fikset 2-1 på et hjørnespark før Mia Sivertsen Hilsen avsluttet et fantastisk angrep til 3-1.

Lotta Berntsens hodestøt sikret til slutt en sterk og meget fortjent 4-1-seier for Tiller 2 i vårens seriepremiere.

Neste kamp er borte mot Astor torsdag 4. mai kl.20.00.

J17: Tiller IL 2 4 (1) - (1) 1 Ranheim IL
1-0 Silje Strømsnes Kvingedal (str.)