Kretsmester i futsal

Postet av Marius L. Larsen den 14. Nov 2022

Tiller ble kretsmester i futsal i J17-klassen for andre år på rad i helga. Her er vår oppsummering.

Denne gjengen jubler over en ren Tiller-finale og dermed kretsmesterskap i futsal. For noen spillere!

De blåkledde fra Tillerbyen var representert i Heimdal Indoor, Buvik Cup og Adressacupen denne helga, der vi starter oppsummeringen med sistnevnte.

På Stjørdals storstue var vår purunge rekruttlag på kvinnesiden i hovedfinaleduell mot Steinkjer. Cornelia Nordtug Knudsen sendte blåtrøyene i føringen ved et lekkert langskudd, men nordtrønderne utlignet rett før pause.

I andre omgang la gultrøyene inn en høyintensiv og ledet 4-1 etter at Tiller var for passive i presspillet. Ida Sofie Bye-Andersen reduserte alene med keeper på utsøkt vis ved to anledninger, men sørtrønderne måtte se seg beseiret 5-3 til slutt.

Les kampfakta her

Uansett kan U20-gjengen smykke seg med en fantastisk sesong som blant annet har inneholdt Skandia Cup-finale og Norway Cup-finale, gull i Adressacupen sør og kretsmesterskap i J17-klassen i både fotball og futsal.

Tiller liker seg i Heimdalshallen

For det andre KM-gullet kom i Heimdal Indoor, der J17, G16 og J13 stilte lag. G16 røyk ut i gruppespillet, men jentene fikk en lang søndag i flotte Heimdalshallen.

J13 avanserte til en storartet semifinale, men måtte se seg slått på golden goal. I bronsefinalen endte Tiller på en 4. plass.

J17s to lag gjorde rent bord som puljevinnere på fredagskvelden, og søndagen inneholdt nerver og drama til siste slutt. Det ene laget beseiret Strindheim og Ranheim på sin vei til finalen, mens det andre laget slo ut Byneset og Utleira.

Dermed var det duket for en takknemlig Tiller-finale der samtlige spillere kunne klappe seg på skuldra over å ha blitt kretsmester i futsal - for andre år på rad.

Vi gratulerer J17 med kretsmesterskap i futsal og J13 med 4. plass i Heimdal Indoor!

Denne gjengen gleder seg allerede til neste turnering som kommer ganske snart.

Sølv og bronse

I Skaunhallen var det Buvik Cup som gikk av stabelen for J14, G14 og G19. Sistnevnte avanserte til finalen etter å ha beseiret Melhus i semfinalen, men mot Ranheim Toppfotball ble det tøffere. Tiller måtte se seg slått 2-0, men en flott sølvpokal ble med hjem til storbyen.

G14 tapte sin semifinale og skulle spille om bronsepokalen. Duellen mot Byåsen ble svært spennende, men blåtrøyenes to scoringer var ikke nok i oppgjøret som endte 2-4. Dermed ble det en 4. plass på våre gutter.

J14 hadde begge lag i hver sin semifinale og ante finalen i det fjerne. Der havnet det ene laget mens det andre skulle gjøre opp om bronsen. Der vant Tiller 2-0 over Ranheim Futsal.

Finalen mot Melhus ble også spennende, men Tiller måtte se seg slått 3-1.

Vi gratulerer G19 med sølv, G14 med 4. plass og J14 med både sølv og bronse i Buvik Cup!