Postet av Marius L. Larsen den 24. Okt 2022

Det ble mange jubelscener for de blåkledde i helgas kamper. Her er vår oppsummering.

Våre beste menn hadde få problemer med å overliste Kolstad på søndag. Her jubles det etter Robin Hermanstads 3-0-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen begynner å nærme seg for alvor slutten av årets utesesong, og helga ble spennende på mange måter.

Den startet på fredagskvelden, der G13-1 tok imot Sjetne til et lokaloppgjør på TOBB Arena Sør. Der hadde ikke blåtrøyene noen god dag på jobb, da det endte med et 0-4-tap.

Les kampfakta her

Senere var G16-1 gjester på Dalgård i møtet med Byåsen. En jevn første omgang endte målløs, og enda mer neglebiting var fasiten for den andre omgangen.

Ådne Langørgen sendte Tiller i føringen, men hjemmelaget i rødt utlignet til 1-1 med kvarteret igjen å spille. Akkurat i det man nærmet seg overtiden, dukket Mathias Negård Larsen opp og sendte Tiller til himmels med sin 2-1-scoring.

Tre poeng til de blå!

Fredagens siste duell var mellom G14-2 og Flatås på TOBB Arena Sør. Der tok Tiller ledelsen ved Zein Alabedeen Almashi, og lenge så det ut til at blåtrøyene skulle vinne. Men utligningen ett minutt før full tid sørget for at det ble 1-1 og ett poeng hver.

Ødelien Langø sikret tre poeng

Lørdagens to oppgjør med også svært spennende og avgjort med kun ett måls margin.

J17-2 tok turen nordover til Overhalla for å spille en 7er-kamp. Her ble det totalt ni mål, der fire av dem ble scoret av gjestene fra storbyen. To mål fra Mathea Bostad og ett hver fra Kornelia Berggård Hov og Eira Halvorsen var nære ved at det ble poeng i kampen som til slutt endte med 4-5-tap.

J14 kjørte ikke lange stykket ut til Utleira i deres siste seriekamp denne lørdagen. Her skulle det etter hvert bli kun det ene målet som avgjorde oppgjøret. Etter 38 minutter var det Tillers Johanna Ødelien Langø som skaffet jubelscener og det som til slutt ble en knepen og fortjent 1-0-seier.

Dobbel Meland Johnsen på Tempe

Søndagen startet på best mulig vis. I selveste "parken" på Huseby ble det mye blå jubel, der vår beste menn hadde ingen problemer med å overliste Kolstad i årets siste seriekamp i Norsk Tipping-ligaen. Tiller vant til slutt hele 6-0.

Les vår kamprapport her

Like etterpå tok G14-1 imot Charlottenlund på TOBB Arena Sør. Jonas Schjetlein Sørli sendte blåtrøyene i føringen, men så tok gjestene mer over og vant til slutt 3-1.

Deretter gjestet herrer-2 Nidelv på forblåste Tempe. Her tok hjemmelaget ledelsen allerede før minuttet var spilt før to mål fra Fredrik Meland Johnsen sørget for at Tiller var i ledelsen.

Vertene utlignet i andre omgang, men en sen scoring fra Martin Engvik sikret tre poeng i årets siste serierunde.

Samtidig spilte G16-1 borte mot Vinne på Verdal, men der ble det bare nesten. Tiller tapte til slutt 2-0.

J13 og J17 seiret klart

Kvelden fortsatte på Frøya og i deres flotte innendørshall der J13-1 var det gjestende laget. Her var det ingen tvil om hvem som skulle juble både først og sist, da Tiller vant hele 7-0.

Les kampfakta her (ingen målscorere pr mandag morgen)

Deretter spilte J17-1 borte mot Melhus/Gauldal. Tiller var kretsmester allerede før denne kampen, men de ville avslutte med stil. Ida Sofie Bye-Andersen og Ingeborg Nyberg Hansen fikset henholdsvis 1- og 2-0 før vertene reduserte på et frispark. Til pause sto det 4-1 i favør Tiller etter scoringer fra kaptein Arlinda Shala og Michelle Kveberg Alstad.

Andre omgang startet med at Cornelia Nordtug Knudsen fjernet all tvil til side med sin 5-1-scoring, og selv om vertene reduserte, var dette Tillers kveld som til slutt endte med 5-2-seier og utdeling av kretsmesterpokalen fra NFF Trøndelag.

Det er også verdt å nevne angrepsspiller Hanna Bromset Sætran sin Tiller-debut etter en høst preget av mye sykdom. Hun scoret faktisk i første omgang, men målet ble dessverre annulert etter at ballen hadde vært ute i situasjonen forut.

Samtidig spilte G13-2 borte mot Strindheim 3. Her tok Tiller tidlig ledelsen, men hjemmelaget svarte og vel så det. Laget fra Trondheim sør måtte til slutt se seg slått 1-5.

Kvelden og helgas siste kamp var på TOBB Arena Sør mellom G16-2 og Malvik. Gjestene i rødt og sort ledet 3-0 da Elias Sitouze Danielsen reduserte like før pause. Lars Michael Løkken fikset 2-3 rett etter sidebytte, men Malvik dro ifra og vant til slutt 5-2.