Berget plassen etter storseier

Postet av Marius L. Larsen den 9. Okt 2022

(Strindheim TF 1 - 5 Tiller) RUTA ARENA: Herrer A berget plassen i Norsk Tipping-ligaen etter noen magiske minutter i andre omgang.

Denne gjengen kan juble for fornyet kontrakt i Norsk Tipping-ligaen etter en knallseier over Strindheim Toppfotball. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.

* Lå under 0-1 til pause
* Fire mål på 13 minutter
* To straffemål fra Fossli
* Engvik fastsatte resultatet
* Berger plassen med to runder igjen

Dagens hvitkledde spillere opplevde en tett og jevn første omgang der begge lag hadde sine målsjanser, men det var hjemmelaget i helblått som tok ledelsen rett før pause på et smart skudd fra skrått hold.

Men så våknet Tiller til gangs i andre omgang. Fra det 50. minutt og utover var det bare ett lag på banen. Nils Gunnar Barstad Eggen utlignet til 1-1 på et godt plassert skudd fra 15 meter før kaptein Andreas Solstrand Fossli fikset 2-1 til Tiller fra straffemerket.

Og nå hadde Tiller så vidt begynt kvelden. Kort tid etterpå økte Lucas Kolstad ledelsen til 3-1 med et kanonskudd like innenfor 16-meteren, og de tretten strålende minuttene ble komplettert med nok et straffemål av Fossli.

Det ble etter hvert en parademarsj i et fryktelig høstvær, men Tiller var ikke ferdige for kvelden. Martin Engvik stanget inn 5-1 på lekkert vis like før slutt, og dermed kunne gjestene juble over tre herlige poeng.

...og ikke nok med det. Plassen i Norsk Tipping-ligaen ble berget da resultatene gikk Tillers vei utover dagen. En formidabel innsats mot slutten gjorde at årets mål ble nådd med to runder igjen å spille.

Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)

Tilskuere Ruta Arena (Leangen): 37

Tor Solvoll, Erling Kleppo Vangen, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joachim Knutset Solem, Lucas Kolstad, Alexander Gløsen, Knut Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli (k), Robin Johansen Hermanstad.

70' Fossli --> Espen Amandus Mathiassen
75' J. Solem --> Martin Andrè Elverum Engvik
84' Jetne --> Marius Jensen
84' Aarmo --> Gløsen

Ubenyttede reserver: Børge Hoff Skaråsen, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Benjamin Romero, Jonas Bardo Fossen Thanem.