Herrer A kan sikre plassen i Norsk Tipping-ligaen ved seier lørdag ettermiddag.

🏟 Ruta Arena (Leangen)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter

Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt

Vunnet fire av fem

De blåkledde fra Tillerbyen tar med seg sine hvite bortedrakter og skal kjempe om tre nye poeng mot Strindheim Toppfotball på Leangen.

Men det blir langt fra en lett oppgave. Strindheim var lenge med i opprykksjakten, men én seier på de første seks kampene etter sommerferien førte til at de ramlet av.

Derimot har det gått bedre de siste kampene. De tapte riktignok mot Melhus, men de har vunnet fire av sine fem siste, der de slo Rana 3-1 på hjemmebane forrige helg.

Tapte hjemme på TOBB

Lagene møttes i åpningskampen i Norsk Tipping-ligaen den 9. april. Det var knyttet store forventninger til Tiller som hadde feid motstanderne av banene i cupen de foregående ukene, men det skulle bli tøft mot et mer aggressivt Strindheim-lag.

Gjestene tok ledelsen før to minutter var spilt, men så utlignet Robin Hermanstad kort tid etterpå. Stillingen holdt seg til pause, men i andre omgang ble Tiller et par numre for små og tapte 1-3.

Les vår kamprapport fra april her

Kun ett tap på fire siste

Tiller er i god form for tiden og har faktisk tapt kun én av sine fire siste kamper. Det har blitt sju poeng i løpet av den nevnte perioden, og det har ført blåtrøyene til foreløpig trygg grunn med seks poeng ned til nedrykksplass.

Forrige oppgjør mot nedrykksrivalene Trygg/Lade var det egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, men Tiller gjorde det vanskelig for seg selv ved ikke å punktere i løpet av andre omgang. Kampen endte allikevel med en sterk 1-0-seier og en enorm lettelse etter kampslutt.

Nå kan blåtrøyene sikre plassen dersom de gjør jobben mot Strindheim, uansett hva som skulle skje i øvrige kamper. Tiller har en vesentlig bedre målforskjell enn konkurrentene under nedrykksstreken mens det er igjen tre serierunder.

❌ Orkla 4 - 3 Tiller
✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade