Uavgjort mot Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 27. Sep 2022

...mens 14-åringene vant. Slik var mandagskvelden.

Ida Sofie Bye-Andersen (t.h.) scoret et kremmerhus mot Ranheim. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.

De blåkledde fra Tillerbyen startet kvelden på TOBB Arena Sør der J13-2 tok imot Sokna til en tøff duell. Tiller spilte seg fint frem til flere gode målsjanser, men dette var ikke dagen for å treffe mellom stengene. Kampen endte til slutt med et knepent 0-2-tap.

Les kampfakta her

På Ranheim var J14 på besøk, og her skulle det bli store jubelscener. Tiller tok umiddelbart tak i kampen og fikk belønning for strevet rett før pause. Mia Arnegård Kulvik var sikker i sin sak fra straffemerket og sendte Tiller i føringen.

Frida Karine Helgheim Bang doblet ledelsen etter 47 minutter, og selv om Ranheim reduserte helt på tampen, holdt Tiller unna og kunne juble over en sterk 2-1-seier.

Kanskje årets mål på TOBB?

Tilbake på TOBB Arena Sør var kvinner-2 i aksjon mot et forsterket Ranheim-lag. Tiller, som hadde flere sentrale forfall grunnet sykdom og skoletur, stilte allikevel en sterk tropp for å duellere mot de mer rutinerte gjestene.

15-årige Ida Sofie Bye-Andersen hamret inn 1-0 allerede etter tre minutter på fantastisk vis. Hun vendte opp fra 22 meter og fyrte løs der ballen gikk kontant i lengste kryss - for et mål!

Ranheim utlignet etter et drøyt kvarter, og begge lag hadde store målsjanser i første omgang. Etter sidebytte var det Tiller som skapte de største mulighetene, men verken Emma Kalvøy Bye, Louisa Stuedahl eller Selma Saastad maktet å treffe nettmaskene.

Kampen ebbet ut i 1-1 og ett poeng hver. Resultatet betyr at Tiller har fortsatt heng på serieleder Steinkjer med fire kamper igjen å spille.