Ble straffet i NM

Postet av Marius L. Larsen den 16. Sep 2022

Ute av NM, jubel på Vanvikan og storseier på TOBB. Slik var kampene torsdag og fredag.

J19 ble blant de topp 8 i Norge. Her fra da Isabel Teigen (i midten) sendte Tiller i føringen foran over 250 tilskuere.

De blåkledde fra Tillerbyen vart vertskap for fotballfest på TOBB Arena Sør, da J19 tok imot Molde foran omtrent 250 tilskuere torsdag kveld. Det var en billett til semifinale i NM som var premien, men det var gjestene fra Romsdalen som tok ledelsen etter et kvarter på et direkte frispark.

Sju minutter senere utlignet Tiller, kun sekunder etter at Tiller-keeper Marita Flataunet reddet mesterlig alene med en Molde-angriper. Emma Kalvøy Bye fant Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, som var råsterk, vendte opp og banket inn 1-1 fra åtte meter.

Etter en drøy halvtime ble det Tiller-jubel igjen. Isabel Teigen gjorde alt selv da hun løp som pokker og snappet ballen fra en Molde-forsvarer. Hun kom alene med keeper og lobbet elegant over målvakten og i mål til 2-1 i favør blåtrøyene.

Stillingen holdt seg til pause, og ni minutter etter sidebytte ble det 2-2 på absurd vis. En lang ball ble slått i bakrom til en Molde-angriper som gikk etter ballen, og selv om hun aldri var borti ballen, valgte assistentdommer å løfte flagget for offside. Tiller stoppet opp, men assistentdommeren tok deretter ned flagget og lot spillet gå videre. Da utlignet Molde til 2-2 fra kloss hold til enorme Tiller-protester.

Målet ble stående, og begge lag gikk for vinnermålet i sluttminuttene. Tiller spilte seg fint fremover og skapte flere halvsjanser mens gjestene i helhvitt fortsatte sin svært direkte spillestil mot et oppofrende Tiller-forsvar.

Kampen ebbet ut i ekstraomganger og deretter straffesparkkonkurranse hvor 2. divisjonslaget trakk det lengste strået.

Vi er svært stolt av våre fantastiske jenter som leverte en fantastisk kamp foran mange supportere i alle aldre. For en gjeng!

Les kampfakta her

Bardo's on fire

Samtidig spilte G14-2 borte mot samarbeidslaget Rissa/Stadsbygd/Vanvik. Her var Tiller nære, men det ble ingen sigar på fosenhalvøya. Hjemmelaget vant til slutt 2-0.

Videre på torsdagskvelden spilte herrer-2 borte mot Vanvik. Lagets soleklare toppscorer Benjamin Romero sendte bylaget i føringen like før pause. To raske mål fra spillende A-lagstrener Marius Jacobsen og Jonathan Smerkerud Frønes gjorde at ledelsen ble ytterligere forsterket.

En sen scoring fra Frønes og et trøstemål fra vertskapet førte til at Tiller 2 vant 4-1 og nærmer seg toppen av tabellen i skrivende stund.

Torsdagskveldens siste oppgjør var G19-1 hjemme mot Ranheim Toppfotball. Her tok gjestene tidlig ledelsen på TOBB Arena Sør, men resten av kampen omhandlet de blåkledde.

Et hattrick fra Jonas Bardo Fossen Thanem og ett hver fra Alex Thien-Lac Nguyen, Tommy Bandiola Do, David Tertels, Kasper Svardal Lund og Petter Selvaag Solbakken sørget for at det ble en knallsterk 8-1-seier.

"Bardo's" on fire...

Nesten for G19-2

Fredagens kveldskamper ble spilt på andre baner enn TOBB Arena Sør. På Stjørdal var G13-1 gjester, der blåtrøyene ledet 3-1 til pause etter en meget solid første omgang, men de måtte se seg slått 4-5 til slutt.

Senere var G19-2 gjester på Havstad borte mot Astor. Oskar Vold sendte blåtrøyene i føringen før pause, men Astor snudde til 3-1 i løpet av andre omgang. Jørgen Urfjell Rørvik reduserte med et kvarter igjen å spille, men Tiller måtte se seg beseiret 2-3.

Fredagens siste kamp var J17-2 "hjemme" mot Vestbyen 2/Nationalkameratene 2/Sverresborg 2. Her har det når dette skrives - ca kl.22.00 fredag kveld - ikke kommet noe sluttresultat. Innlegget oppdateres.