Borte nja, hjemme bra

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2022

Slik endte søndagens mange Tiller-kamper.

Emma Kalvøy Bye (i midten) scoret to i toppmøtet med Utleira i J17 0. divisjon.

De blåkledde fra Tillerbyen var bokstavelig talt overalt gjennom søndagens mange oppgjør. Dagen startet på Nytrømoen på Tynset, der G14-1 var det gjestende laget.

Der ble det bare nesten for våre gutter. Tynset ledet 3-0 til pause, og selv om Tiller hadde sine muligheter foran mål, var det rødtrøyene som vant 4-0 til slutt.

Les kampfakta her

Deretter var J14 vertskap for samarbeidslaget Følling/Kvam i den ene av to kamper på TOBB Arena Sør denne dagen, og her var det absolutt ingen tvil om at Tiller skulle vinne. Åtte mål fra Mia Arnegård Kulvik, tre fra Ingrid Marie Måløy og ett hver fra Frida Helgheim Bang og Rakel Lånke sikret en særdeles stor 13-1-seier.

Gutta med fem baklengs hver

Så var det hele tre kamper som spilte samtidig kl.16.00. På Leangen var G19-1 gjester mot Strindheim, men det startet ikke så bra for hvittrøyene fra Tillerbyen.

Strindheim scoret to raske mål, men en redusering fra Børge Staverløkk like før pause sørget for spenning i andre omgang. Men da Tiller misset på sine muligheter, tok hjemmelaget vare på sine og scoret tre sene mål som sørget for at bortelaget tapte 1-5.

Samtidig spilte G16-1 borte mot Vestbyen, men heller ikke her skulle Tiller juble over poeng. Laget fra Hammersborg vant 5-0.

Aa med mål for tredje gang på rad

Bedre skulle det imidlertid gå for J17-1 borte mot Utleira, selv om det var oransjetrøyene som startet best. Etter bare seks minutter tok de ledelsen 1-0, og den ble doblet kort tid etterpå.

Men Tiller svarte kontant. To raske mål fra Emma Kalvøy Bye gjorde at det sto 2-2, men pauseresultatet var 3-2 i favør hjemmelaget, etter at et hjørnespark ble tuppet i mål fra kloss hold.

Tiller ga seg imidlertid ikke så lett. En mer solid andre omgang førte til store målsjanser, men utligningen kom tretten minutter før full tid, da Signe Aa kranglet inn 3-3 på lekkert vis på et hjørnespark - hennes tredje mål på like mange 0. divisjonskamper.

Det var sjanser begge veier i sluttminuttene. Malin Strømsnes Kvingedal traff tverrligger på et knallhardt skudd fra 25 meter og Ida Sofie Bye-Andersen skjøt like utenfor. I andre enden reddet Tiller-keeper Live Espolin Johnson mesterlig på et godt skudd fra nært hold etter et innlegg i feltet.

Toppkampen endte derfor 3-3 og ett poeng hver.

Siste kamp for kvelden var J13-1 sitt oppgjør borte mot Strindheim. Det spennende oppgjøret endte til slutt 2-2. Målscorere er ikke oppdatert da dette skrives søndag kveld.