Til semifinalen i OBOS-cup

Postet av Marius L. Larsen den 9. Aug 2022

(J14 Tiller 3 - 1 Sverre) TOBB ARENA SØR: J14 storspilte og vant fullt fortjent over Sverre i kvartfinalen i OBOS-cup mandag kveld.

Semifinale venter denne gjengen senere i høst!

* 1-0 til Tiller halvveis
* Dobbel fra Kulvik, en fra Tellevik
* Historiebeste fra J2008?
* Semifinale neste

De blåkledde fra Tillerbyen har kanskje knapt rukket å lande fra sine feriedestinasjoner før høstsesongen ble sparket i gang hos de aldersbestemte lagene denne mandagskvelden.

J14 var først ut med sitt kvartfinaleoppjør mot Sverre, laget som vant Storsjøcupen tidligere i sommer. Og jentene kledd i helblått skulle faktisk vise årsbeste i første omgang - og kanskje lagets beste omgang noensinne, ifølge trenerteamet.

Til pause ledet Tiller 1-0 etter scoring av Mia Arnegård Kulvik etter et strålende angrepsspill og perfekt målgivende pasning fra Ingrid Marie Måløy.

Tidlig i andre omgang doblet hjemmelaget ledelsen. Olivia Johansen Tellevik fikset 2-0 med et glimrende skudd i en perfekt bue over keeper og i mål fra 14 meter.

Tiller fortsatte presset mot Sverres 16-meter. Arnegård Kulvik ble tomålsscorer da hun vendte bort forsvaret og trillet ballen elegant i lengste hjørne.

Gjestene fra Levanger reduserte helt på tampen, men det tok ikke fra Tillers store prestasjon denne deilige sommerkvelden på TOBB Arena Sør.

Tiller, med blant annet 09-erne Maia Sommer Larsen og Léa Emily Barzic på laget, vant 3-1 og er videre til semifinalen i OBOS-cup senere i høst!

Vi gratulerer laget med en solid prestasjon!

Samme kveld avanserte G13 til kvartfinale i samme turnering, da Sparbu/Sørlia ble slått hele 10-1 på bortebane.

Tiller IL 3 - 1 IL Sverre
1-0 Mia Arnegård Kulvik 22'
2-0 Olivia Johansen Tellevik 41'
3-0 Mia Arnegård Kulvik 55'