Aunehaugen sikret poeng

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jun 2022

(Tiller 1 - 1 Rosenborg-2) TOBB ARENA SØR: Rekordmange supportere så Tiller kjempe seg til et viktig poeng onsdag kveld.

Jubel etter Aunehaugens veldig fortjente utligning.

Kamprapport

Rammen var lagt lenge før kampstart denne onsdagskvelden. Allerede en halvtime før avspark var tribunen allerede halvfull av supportere, og et folkehav som etter nærmere telling var omtrent 350 stk er helt fantastisk.

Vi ønsker å starte kamprapporten med å takke hver og en som tok turen for å støtte de blå - vi setter umåtelig stor pris på det.

Og Hedda Stuedahl-Karlsen var svært nære å sende den blå fanskaren til himmels etter bare tre minutter, men skuddet ble godt reddet av gjestenes keeper.

Istedenfor tok bortelaget ledelsen på et hjørnespark rett etterpå og dermed en tidlig motbakke å klatre for Tiller, men vertene kom til hektene omtrent halvveis i omgangen.

Blåtrøyene kjørte kampen fullstendig mot etter hvert slitne motstandere, og de skapte flere store målsjanser. Stuedahl-Karlsen skjøt i steget fra 20 meter, men rett på keeper. Andrea Holm Aune fikk til et bra skudd på et hjørnespark, men fra ti meter skjøt hun like utenfor lengste stolpe. Omgangen ble avsluttet med Synne Aunehaugens knallharde forsøk utenfor 16-meteren som gikk en liten meter over mål.

Corner er mål

Andre omgang var det mye fram og tilbake. Tiller startet friskt med et høyt press og en stor sjanse da Stuedahl-Karlsen skjærte inn og fant Thale Hinsverk på bakre stolpe, men i skuddforsøket ble ballen blokkert akkurat i siste liten.

Ikke lenge etterpå reddet Tiller-keeper Kaisa Øien Aune en styring fra et hjørnespark, men ellers hadde ikke gjestene all verdens å komme med etter sidebytte.

En strålende opplagt Vilde Bjørgård Kristiansen og Aiila Renander Bransfjell stanset bortelagets kontringsmuligheter, og Andrea Sivertsen Broholm hadde turbomotoren tilkoblet.

Etter 75 minutter ble det endelig store jubelscener på TOBB Arena Sør. Et perfekt hjørnespark fra Mari Kristine Vik ble stanget i mål fra Aunehaugen, og nå var lagene like langt - på lekkert og fortjent vis.

Tiller satte inn en solid sluttspurt i jakten på seier, men presisjonen sto ikke helt i stil med viljen og den enorme innsatsen de la ned.

Kampen ebbet dermed ut i 1-1 og ett poeng til hvert av lagene. Det betyr at Tiller fortsatt er ubeseiret og på tabelltopp etter ti kamper.

Neste kamp er også vårsesongens siste. Den spilles lørdag 2. juli mot Blindheim på TOBB Arena Sør.