Seks mål og seks strake

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mai 2022

(Tiller 6 - 1 Herd) TOBB ARENA SØR: Kvinnelaget fortsetter sin vinnerrekke i 2. divisjon etter nok en storseier lørdag ettermiddag.

Denne gjengen har fortsatt ikke opplevd nederlag i årets sesong.

* To raske scoringer sørget for ro
* 3-0 halvveis
* Vilde Winge Kristiansen scoret fire
* Store målsjanser i andre omgang
* Fortsatt alene på tabelltopp

De blåkledde fra Tillerbyen fikk ristet av seg Herds offensive press til å begynne med i det øsende regnværet, for etter ni minutter sto det 1-0 til hjemmelaget. Andrea Sivertsen Broholm kriget seg til ballen og tuppet inn 1-0 i nærmeste hjørne, og det var tydeligvis en scoring de blå trengte.

Tre minutter senere var ledelsen doblet. Et godt innlegg fra Hedda Stuedahl-Karlsen fikk ikke Herd klarert, og ballen ramlet ned til Vilde Winge Kristiansen som fra sju meter plasserte ballen rolig i korthjørnet til 2-0.

Etter 25 minutter gikk det fra vondt til verre for gjestene fra Sunnmøre. En opplagt Sandra Aardahl Gulstad gjorde et strålende forarbeid da hun rev seg forbi backen og slo perfekt inn til Winge Kristiansen på første stolpe som la på til 3-0.

Rett før hadde Thale Hinsverk truffet stolpen og Tiller-keeper Marita Flataunet vært ut i full strekk på et skudd hun reddet glimrende.

College-studenten ble målscorer

Herd var også på hugget i starten av andre omgang, men Tiller red av den lille stormen som kom.

Istedenfor straffet de bortelaget nok en gang. Etter 60 minutter var kampen mer eller mindre over da Winge Kristiansen la på til 4-0 - hennes hattrick - etter å ha plukket opp returen fra kloss hold på Broholms skudd.

Åtte minutter senere sto det 5-0 i målprotokollen, og gjett hvem som scoret? Jo da, det var Winge Kristiansen igjen. Nok en gang var det Broholm som var veldig nære på et skudd som gikk rett på keeper. Returen havnet hos Kristiansen på ti meter, som vendte bort en motspiller og banket ballen med venstreslegga i lengste hjørne - lekkert!

Både Gulstad og Winge Kristiansen kunne ha økt ledelsen etter strålende angrepsspill, men forsøkene alene med keeper endte utrolig nok utenfor stengene.

Derfor var det litt bittert at Herd scoret på sin eneste reelle målsjanse i andre omgang. Kvarteret før full tid satte de ballen i lengste vinkel på et skudd fra parogtjue meter, men det la ingen demper på hjemmelaget.

Rett før slutt scoret Synne Bye-Andersen, den USA-hjemvendte, da hun satte ballen kontant i lengste hjørne etter å ha kommet alene med keeper - 6-1.

Dermed vant nyopprykkede Tiller sin sjette strake seriekamp i 2. divisjon, og de troner dermed helt alene øverst på tabellen.

Neste oppgjør er borte mot Tynset lørdag 4. juni kl.13.00.

Tiller IL 6 - 1 SK Herd
1-0 Andrea Sivertsen Broholm 9'
2-0 Vilde Winge Kristiansen 12'
3-0 Vilde Winge Kristiansen 25'
4-0 Vilde Winge Kristiansen 60'
5-0 Vilde Winge Kristiansen 68'