Sterk borteseier i fjæra

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2022

(Ranheim 1 - 5 Tiller-2) EXTRA ARENA: Tiller vant 3. divisjonskampen mot Ranheim på fortjent vis torsdag kveld.

Denne glade gjengen fortsetter en oppsiktsvekkende ferd i 3. divisjon etter storseier over Ranheim.

* Havnet under tidlig
* Snudde kampen i første omgang
* Tiller leverte god angrepsfotball
* Store målsjanser
* Ett poeng bak tabelltopp

Kveldens hvitkledde bortespillere fikk en motbakke å klatre i flate Ranheimsfjæra allerede i åpningsminuttene. Et hjørnespark ble styrt i mål fra kloss hold, og Tiller slet faktisk med å sette standarden til å begynne med.

Det var lite som stemte med ballen det første kvarteret, men så begynte de endelig å finne hverandre på kjent vis. Emma Kalvøy Bye skjøt i stolpen og returen havnet rett på keeper fra Cornelia Nordtug Knudsen, men det skulle bli jubel etter 21 minutter. Et hjørnespark fra Nyberg Hansen ramlet ned i feltet som Sandra Vilvang Halseth var først på og skjøt på halv volley via en motspiller i mål til 1-1.

Tiller var virkelig på hugget, og spesielt var Kalvøy Bye svært farlig hver gang. Hun traff både tverrligger og fikk et forsøk avverget av keeper, men scoringen kom få minutter etter utligningen. På pasningen fra Isabel Teigen, var hun alene med keeper, iskald og satte ballen sikkert til side og i mål.

Kampen var snudd.

Tiller-dominans i andre omgang

Tiller gikk offensivt ut til verks etter sidebytte, og fikk betalt for det gode presset. Et godt slått frispark ble stusset lekkert i mål av Idun Benjaminsen til 3-1, og da var kampen nærmest punktert.

Ranheim klarte aldri å true Tillers bakre rekker, og istedenfor fortsatte hvittrøyene å etablere gode angrep. I det 70. minutt la de på til 4-1 på fantastisk vis. Flott angrepsfotball gjorde at Nyberg Hansen la perfekt inn til Pia Skråmo Lien på 14 meter, og der vet vi alle at hun er like rolig som skjæra i fjæra. Hun plasserte inn 4-1 i lengste hjørne, og nå var det i hvert fall ikke noen tvil lenger.

På overtid fastsatte Andrea Buberg Sæteren resultatet til 5-1. Andrea, som gjennom hele kampen fikk mange Ranheims-føtter på både legger og ankler, mottok en glimrende ball av Celine Kleiven Vevle i bakrom og fikset Tillers femte og siste mål for kvelden.